Svar fra spørsmålsrunden

 

Tips til å akseptere seg selv?

Tips for å akseptere seg selv må være at alt tar tid. Man burde fokusere mer på det positive både ved seg selv og ting rundt seg. Vi har veldig lett for å tenke så mye på det negative ved oss selv og det positive med andre. Derfor dømmer vi oss selv for hardt. Men tenk litt etter hvem du vil være eller hva du vil oppnå. Fokuser på dine mål, og tenk at det er ingen andre enn deg selv som kan gjøre livet ditt bedre. Bli den beste utgaven av deg selv, og du vil raskt akseptere deg selv fordi du blir stolt over hva du oppnår.

Hvordan har du det i livet ditt?

Jeg har det bra, per dags dato. Jeg har også blitt spådd 2 ganger, der begge gangene har jeg fått vite at noe bra kommer til å skje innen karrieren min og at ting ser lyst ut, så jeg har god tro. haha. Men nei, jeg er på en rolig bølge nå.

Hvem er dine beste venner?

Julianne, Kaja, Stine og Anniken.

Er det noe du tenker tilbake på, som du ville ha gjort annerledes?

Vel ja, masse! Men igjen, så er jeg veldig takknemlig for alle nedturer og feil jeg har gjort, for det igjen har gjort meg til den jeg er nå. Samtidig ville jeg aldri visst alle disse tingene jeg vet nå hvis jeg ikke hadde gjort ting jeg har gjort. Alt skjer for en grunn, og det er ikke alltid man vet eller forstår grunnen akkurat der og da – det kan ta flere år, men alt i alt er det en grunn bak.

 

Hvem har tatt bilde?

Simen. Haha

Kommer du til å bli sammen med Simen Auke igjen?

Har du noen gutter i sikte?

Nei! Jeg tar det veldig piano om dagen. Konsentrerer meg om karrieren, reise og venner ATM.

Hvor får du stilen din fra? Både interiør og klær

Det er litt forskjellig. Før brydde jeg meg ikke i det hele tatt. Altså, jeg bare tok på klær og brydde meg fint lite om det matchet eller ikke. Men de siste årene så har jeg forandret meg veldig mye – både med interiør og klær. Jeg kunne bare kjøpe ting før, uten mål eller mening, men fra da jeg endret stilen min så fikk jeg interessen for sort. Rette detaljer og renhet. Deretter setter jeg det sammen slik jeg foretrekker det. Jeg liker det minimalistisk og koselig.

 

Hva syns du om at Simen reagerte så sterk på å bli nevnt i Annikens bok?

Alle gjør ting forskjellig, men alle har også rett til å forsvare navnet sitt.

Hva drømte du om å bli når du var yngre?

Jeg drømte om å bli veterinær. Jeg leste alle studiebøkene for å bli veterinær, helt til jeg ville bli flyvertinne. Jeg syntes de var så pene også ville jeg ha en jobb der jeg gikk i høye heler! Ha Ha. 

Processed with VSCO with m5 preset

Hva synes du om boken til Anniken?

Jeg syntes Anniken er veldig flink til å skrive. Det har hun alltid vært.

Har du kjæreste?

Neeei. Singel 🙂

Har du noen sminketips for nybegynnere?

Av sminke burde du finne de tingene som passer din hud. Det er ikke alle som jobber med sminke som vet hvilke produkter som passer din hud, så spør etter prøver/testere. Spesielt på foundation. Kjøp grunnleggende sminke som foundation, concealer,  pudder/og eller settingpudder. Blush, solpudder (du kan bruke solpudder som øyenskygge og low-light), mascara og eyebrown gel. Selvfølgelig lipliner og eller leppestift – hva du selv følger for. Men dette er de grunnleggende tingene du egentlig klarer deg veldig fint med, så kan du bare prøve deg frem. Legg foundation jevnt og pent i ansiktet, Påfør concealer før eller etter foundation etter hva du liker best. Påfør så settingpudder eller bare pudder i hele ansiktet. Legg solpudder i et 3 tall på hver side også på hver sin side av nesen og øynene hvis du føler for det. Dra blushen litt forsiktig fra kinnene og oppover mot ørene. Nå kommer det viktigste du gjør innen sminke, og det er å DUSE. Dus alt sammen, dus og blend til alt henger sammen. Påfør deretter øyenbrynene dine hvordan du liker å ha de, så kan du avslutte med mascara. Selv foretrekker jeg lip balm på leppene. Se gjerne sminkevideoer på nettet, folk har blitt veldig flinke der!

Aller aller beste tipse er å drikke mye vann og rense huden morgen og kveld.

1 kommentar
  1. Du svarte ikke på spørsmålet (du lot det stå blank):
   Kommer du til å bli sammen med Simen Auke igjen?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg