Dette må du gjøre i NYC

Processed with VSCO with c8 preset

Jeg sitter her med bena i været og vinglasset i hånden etter en lang dag i New York. Vi bestemte oss for å leie en citibike for å sykle rundt i byen og det var noe av det beste jeg har gjort. Selv for Kaja og Jenny som har bodd her i 4 år, har aldri syklet og de fikk se byen på en helt annen måte. Vi betalte kun $13 for å ha sykkelen en hel dag, noe som er en ganske fin pris for å komme seg rundt i byen. Ulempen er at man må dukke innom stasjonene hvert 30 minutt for å “registrere” sykkelen. Men det var citibike stasjoner over alt, så det var heller ikke noe problem. (Det høres kanskje ut som om jeg skriver reklame for de, men det er bare ærlige meninger så dere kan få en bedre opplevelse av byen ​hvis dere skal besøke den.) Vi fikk se og føle på byen i varmen med vind i håret. Dere skulle bare visst hvor varmt det er her!! Det er så absolutt ikke noe vind her, man svetter ihjel bare av å stikke lilletåa utenfor døren. Det er jo så høye bygninger her så du føler ikke akkurat at vinden blåser seg i ansiktet… Kan ikke si noe annet enn at alle, og da mener jeg alle, går rundt med svettedråper i ansiktet og når vi syklet fikk vi E N D E  L I G kjenne på litt vind.

Processed with VSCO with m5 preset

Flatiron building

Processed with VSCO with a4 preset

. Wall Street .

Processed with VSCO with c8 preset

Processed with VSCO with a4 preset

Processed with VSCO with a4 preset

One world trade center <3

Processed with VSCO with a4 preset

Processed with VSCO with a4 preset

Her er foresten trappene til Carrie in sex and the city. Det ser ikke ut til at noen bor der, men hvis noen bodde der syntes jeg synd på de da alle (inkludert meg) tar bilder av den. Eller jeg har ikke tatt bilde foran den da.

Men det er absolutt mye å gjøre i New York, så mye man kan se og finne på. Sykle rundt i byen har uten tvil blitt en stor favoritt og kommer ikke til å bli siste gang. Fine byen med de fineste bygningene. 

2 kommentarer

Siste innlegg