Hopper ut av fryseren for å knivstikke de ansatte, men dør selv

 

Processed with VSCO with c8 preset

OKEY! Jeg vet ikke helt hvor jeg skal starte eller hvordan jeg skal forklare dette her. Nora og jeg var ute og gikk, helt uten mål og mening, og så går vi tilfeldigvis forbi Sarabeth´s og ser at kafeen er sperret av pga “crime scene”. Vi ble jo veldig nysgjerrig og spurte en dame som stod utenfor om hva som har skjedd. For meg er dette veldig sykt og surrealistisk.. En mann hadde gjemt seg i en fryser inne på Sarabeth´s, for så å hoppe ut for å knivstikke de ansatte, mens han ropte “away Satan” Han ble så angrepet av andre rundt der.  Når ambulansen hadde kommet lå han bevisstløs på gulvet og ble fraktet til sykehuset før han etterhvert døde selv. Han var visst mentalt syk, og kjente hverken noen av de ansatte eller var selv fra NYC. Han hadde frem til forrige uke sittet i fengsel for et dobbeltdrap og skulle tilbake i retten i Boston denne uken. “Henderson was charged in June 2017 with two counts of first-degree murder for the 1988 killings of William Medina and Antonio Dos Reis in Roxbury, Massachusetts, and arrested that same month. He had been transferred to Boston where he was awaiting trial.”

Jeg ble intervjuet av damen vi pratet med, som var fra ABC News. Hun lurte på om dette var en interresant nok story, da dette var noe som skjedde hele tiden her nede. For meg er det helt rart at de fra ABC news i det hele tatt spurte oss om vi syntes dette var “spennende” nok for nyhetene, samtidig fælt? Det at så mye skjer at man må vurdere om ting er bra eller spennende nok for nyhetene. Selv om historien i seg selv er helt sinnssyk, at en mann gjemmer seg i fryseren på kjøkkenet på en cafe, for å hoppe ut og knivstikke de ansatte, men ender opp med å dø selv? 

Processed with VSCO with c8 preset

Såååå, ja! På vår lange, tilfeldige og morsomme tur, så endte jeg opp på ABC news der de filmer hvordan jeg reagerer på dette. Jeg syntes det er helt sykt at mennesker kan bli så sinnsyke at de føler trangen til å gjøre dette. 

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg