Slik fikk jeg brunfargen min

Reklame | Betalt innlegg av Good for me

Endelig er den deilige sommeren her og brunfargen sniker seg innpå. Som jeg har skrevet tidligere så har ikke jeg super pigmentert hud som mange andre, dermed tar det litt lengere tid for meg å bli brun. Men etter jeg startet på TANCARE får jeg en raskere og dypere brunfarge enn hva jeg ellers pleier å få.

Jeg er egentlig ikke en person som klarer å holde meg til rutiner som det å huske piller på morgenen. Jeg har aldri gjennomført kurer eller hva det nå måtte være da jeg alltid glemmer å ta de.. Men nå setter jeg på kaffen med en gang jeg står opp, tar alle pillene (Du skal kun ta èn TANCARE tablett om dagen) deretter tar jeg ansiktsrens-rutinen og dagkremene etterfulgt av tannpuss. Det er veldig “stort” for meg som aldri har hatt rutiner eller klart å huske tabletter noen gang. Mye av grunnen til at jeg husker dette er fordi jeg blir brunere både med og uten sol, samtidig som huden min har blitt mye bedre av renserutinene mine.  

Ansiktet mitt får heller “aldri” farge men nå ser jeg ikke likblek ut der lenger etter jeg startet på TANCARE og jeg bruker solfaktor 40.

Processed with VSCO with av4 preset

1 kapsel om dagen og du får en gylden brunfarge 

Processed with VSCO with 4 preset

Jeg hadde kun solet meg i 2 dager, og jeg ble nesten trippel så brun som de andre ved å gå på TANCARE. Allerede før reisen startet jeg å gå på TANCARE kapslene for at jeg skulle oppnå en raskere brunfarge nede i Los Angeles. Før jeg i det hele tatt hadde solet meg var det flere som kommentere om hvor brun jeg var, og da hadde jeg akkurat kommet fra snø og kulde. Jeg hadde blitt brunere av TANCARE kapslene uten sol – æh. Jeg hadde ikke innsett hvor gylden og fin farge huden min hadde fått før jeg så hvor mye brunere jeg hadde blitt på den lille tiden. Jeg startet å ta èn kapsel om dagen før frokost sammen med de andre vitaminene mine og kaffen. Dette holdt jeg hver dag frem til jeg dro – her nede får jeg ikke hatt min lille rutine med kaffe og vitaminer, men TANCARE kapslene glemmer jeg ikke når jeg ser hvor brun jeg blir av de.. 

Processed with VSCO with c8 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Dette er en av de eneste produktene jeg er utrolig fornøyd med, og kommer til å fortsette med dette. Du får kjøpt TANCARE kapslene HER

Processed with VSCO with c8 preset

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg