Slik pakker du kofferten din

Processed with VSCO with c8 preset

Jeg deler mine perfekte reisetips til ferien. Dermed slipper du å overpakke eller glemme vesentlige ting. I mitt forrige innlegg HER kan du se hva jeg anbefaler om å ha med i den minste håndbagasjen. Der var selvfølgelig PASS, lommebok og ørepropper med. Nå tar jeg innlegget videre til hva du trenger i kofferten. Det første jeg gjør, er å skrive ned hva jeg trenger på et ark. F.eks toalettmappe med div og rettetang, bukser, skjørt/shorts, topper, kjoler, undertøy, treningstøy, strandheler, sandaler og høye heler. Bikini, håndkle, strandkjole, kamera, solkrem? (eller kjøpe på flyplassen). // PASS, lommebok, kredittkort? (noe som er bra å bruke når man reiser), nakkestøtte, nattbriller, solbriller, bok. OSV..

Jeg pakker mest av sorte eller mørke klær da ikke flekker eller skrukker syntes like godt. samtidig velger jeg ofte Basic plagg man kan bruke flere ganger og sette sammen med andre plagg. Jeg ruller alle klærne pent, tydeligvis etter farge, og de mørkeste nederst. Belte(r) legger jeg langs kanten slik at de ikke tar noe plass. Jeg legger også skoene i dustbag, kamera og div ting i en veske jeg også skal ha med for at det skal oppta minst mulig plass. Jeg pleier alltid å ha med minst to vesker da det er greit å bytte på litt. Jeg legger også en dustbag rundt vesken for at den ikke skal få noen merker på seg.

Siden jeg skal til USA bytter jeg alle stikkontaktene mine med amerikanske, slik at de Norske (som man ikke får bruk for) ikke opptar noe plass. Man kan enkelt ta av “den Norske tuppen” og bytte med Amerikansk. Delene pleier å følge med, men ikke alle tenker over de når man åpner en ny mac og legger de derfor til siden. Jeg bruker også dustbags til skittentøy og brukte undertøy så man slipper å legge det sammen med de andre klærne i kofferten.

Pssst! Husk å lade alt du trenger å lade før reisen. F.eks mobilen, mac’en, kamera, powerbank og lignende.

Processed with VSCO with c8 preset

Jeg velger ofte å ta med produkter som snart er tomme på ferie eller produkter “jeg kan legge igjen”. 

Processed with VSCO with c8 preset

Når jeg mener jeg er ferdig, veier jeg kofferten med koffert-vekten min for å se hvordan jeg ligger med tanke på vekten. Føler jeg at jeg skal shoppe en del, velger jeg å ha med minst mulig, ellers pleier jeg å sette et x antall plagg jeg skal ta ut av kofferten før jeg velger. La oss si at jeg har veid kofferten og jeg velger at 10 plagg skal bort. Da tenker jeg over hva det er minst mulig sjanse for blir brukt på ferien, tenk på hva du evt kan kjøpe der nede. Men ikke glem at så lenge du har Basic klær, bikini (hvis man får bruk for det), pass, lommebok, og toalettsaker så overlever man det meste. Men skal hjem igjen også. 

Processed with VSCO with c8 preset

 

 

Lykke til og god tur til dere som skal reise snart! Nå skal jeg prøve å få noen timer på øyet før jeg reiser til Gardemoen <3 

6 kommentarer

Siste innlegg