Skal du reise? Dette må du ha med

Reklame | Delvis sponset - Daniel Wellington

Nå er det reisesesong for de fleste, og hva annet bedre er det å få tips til hva man skal ha med seg i håndbagasjen. Jeg har som regel med meg en liten og en stor veske som håndbagasje, så første innlegg blir hva jeg har i den minste vesken. Jeg skal også lage hva man burde ha med i håndbagasjen av ting som redder flyturen og hvordan du skal pakke kofferten din. 

Processed with VSCO with m5 preset

De viktigste tingene i den minste håndbagasjen som du har under setet ditt. 

Pass! 

Det er egentlig det viktigste du har med deg, så ha det alltid et sted du kan rekke til.

Lommeboken din og husnøkler.

Når jeg reiser har jeg den alltid i den lille vesken, slik at du vet hvor den er til enhver tid. Jeg har en nøkkelknipelommebok fra Luis Vuitton, og jeg kunne ikke blitt mer fornøyd med valget. Da har jeg begge to på samme sted til enhver tid.

Ørepropper og iPhone lader. 

NB! Skal du reise med Norwegian, må du betale for å låne ørepropper til tv-skjermen. Så ta med dine gamle ørepropper fra Apple.

Antibac.

tenk på alt du tar på når du er på en flyplass.

Almanakk.

I min almanakk fra Louis Vuitton skriver jeg ned alle mine gjøremål og div. Jeg har også reisekortene mine der, som SAS, reiseforsikringene, EØS kort, SIXT leiekortet mitt, ESTA

Hårstrikk.

Leppepomade og håndkrem.

Solbriller.

Hvis du bruker et hardt etui, så bruker jeg det som kort og pengeholder mens jeg er på stranden. 

Sminkekost.

Det er ofte man får litt svett hud av å fly, så det er deilig å dra en kost igjennom ansiktet.

Bok.

på lange reiser så tar det noen ganger litt tid før man får satt på tv-skjermen foran deg, så for å få tiden til å gå fortere kan du lese på en god bok. 

Klokke.

Man kan f.eks ha med eller ha på denne lekre klokken fra Daniel Wellington. Bruker du kodeordet “karianne15” får du 15% rabatt <3

Processed with VSCO with c8 preset

Pssst! For å unngå å få dotter i ørene når du flyr, kan du tygge på tyggis i mens flyet letter. Det hjelper utrolig mye.

Processed with VSCO with m5 preset

Processed with VSCO with c8 preset

Små ting som hjelper utrolig mye. Neste blir hvordan du pakker kofferten din, noe jeg burde gjøre snart da jeg reiser om noen dager.

Håper dette kom til nytte.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg