Dette har jeg på badet

Reklame | delvis sponset produkter

Processed with VSCO with c8 preset

Dette er forsåvidt ikke et reklameinnlegg, kun at jeg får så ofte spørsmål om hvilke produkter jeg bruker til hår og hud. Så dette er altså hva jeg bruker daglig. Shampoo og balsam fra Hempz, hårkur og lilla-shampoo fra JARMANN og enda en hårkur fra Matrix. Alt dette får man kjøpt hos Hendrix hair <3 Jeg har også serien fra joico jeg bruker innimellom. Skrubb, body lotion, barberskum og såpe bruker jeg fra Rituals. Det er seriøst de beste kroppsprodukter som finnes. Jeg har også en gjestebok som jeg kjøpte i Los Angeles, for at venner kan skrive eller lese i den hvis de skulle bruke alt for lang tid.

Jeg har nylig testet ut Brazilian Bum Bum kremen og den var helt fantastisk!

Favoritt parfymen min er fra missoni 

Processed with VSCO with c8 preset

Når det kommer til hudpleie så har jeg virkelig!! forelsket meg i serieren til Nimue, og jeg er så flink til å bruke den både morgen og kveld. Siden det har vært festivaler og masse surr som har endt opp med at jeg har slurvet litt og det har igjen endt med at jeg fikk skikkelig dårlig hud. Derfor har jeg de siste dagene vært ekstra nøye med rens, masker og kremer, noe som har gjort at jeg har fått tilbake gløden og renheten. Jeg begynner uheldigvis å bli tom, så på tide med litt påfyll. NIMUE produktene får du kjøpt hos Ambience by Gentiana. Til håret etter dusjen bruker jeg OUAI og JARMANN de gangene jeg skal ha krøller. Elizabeth Arden er alltid en sikker vinner når det kommer til håndkrem. For ikke å glemme TEA TREE OIL som jeg bruker på kviser. Amaze.

 

Dette er noen av de produktene jeg bruker i hverdagen. Er det noen av disse du bruker?

1 kommentar
    1. er lillashampoen fra harmann bra. føler alle sine lillashampoer sliter på håret. :p så mange bra hårprodukter du har :* har du noen shampo og balsam og anbefale for farget hår.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg