Kylie’s Shrimp Tacos

Noen har kanskje fått med seg Kylie´s Shrimp Tacos som hun så og si spiser hele tiden og jeg tenkte jeg skulle dele denne oppskriften med dere. Det er faktisk den beste!! tacoen jeg har smakt i mitt liv, og jeg skal definitivt lage dette flere ganger. Scampi har blitt mitt store favoritt.

 

Dette trenger du:

scampi – ta hvor mye du vil eller trenger

2 Løk

Vårløk

Ost

3 Lime

3 avokado

2 Tomater

Oliven olje

Salsa

Rømme

Koriander

Onion powder (Jeg kjøpte garlic powder på en innvandrer butikk)

maistortilla lomper eller taco Shell 

Old bay seasoning ( Jeg fant noe lignende på en innvandrer butikk)

2 stk Chilli hvis du vil ha en litt ekstra fart i hverdagen

 

.    .   .

 

Slik gjør du det:

Jeg startet med å tine opp scampien ved å legge den i kaldt vann. Deretter kuttet jeg opp løk og tomater for å legge dette klart i stekepannen så jeg bare kunne sette på platen når scampien var klar. I mellomtiden begynte jeg med å lage guacamole.

Bland alle 3 avokadoene i en bolle og hell oppi løk, vårløk, tomater, koriander, chilli (valgfritt), press lime over (smak deg gjerne litt frem etter hva du liker) samme med union powder så smaker du deg litt frem. Bland dette godt sammen.

NB! Behold stenene til avokadoen for at den ikke skal bli brun.

Skrell scampien hvis den ikke er det fra før av og skyll de. Del de deretter opp i 3 deler og legg de i en skål. Når du har delt opp alle kan du helle olivenolje over de, samt en chilli hvis du vil ha de litt spicy. Hell oppi union powder og old Bay seasoning over og bland dette godt sammen. La dette stå å marinere seg litt.

Stek løken og tomatene på halv styrke til løken blir gylden, før du heller oppi scampien. Det er viktig at det ikke er for høy varme eller at det står for lenge, for da kan scampien bli tørr. Se at de får den gylne fargen, smak på den for å se om du må tilsette mer smak.

.    .   .

Hvis du vil kan du lage dine egene taco shell kan du helle oppi endel olje i en stekepanne for å fritere de. Form de da som shell og la de ligge i ca 30 sekunder 

 

Voila, så har du en fantastisk god shrimp taco

3 kommentarer

Siste innlegg