Hvil i fred min aller beste <3

 

Hvil i fred min kjære gode lojale hund. Hjertet mitt brister bare av tanken på at jeg aldri kommer til å se deg igjen. Selv om du var veldig glad i damer, så var det kun èn jente i dine øyne og det var Chanel. Og dere var uadskillige siden Chanel kom til verden for 7 år siden om 1 måned. På deres første møte, stelte hun seg oppå hodet ditt og du var solgt av den lille hunden som var mindre enn selve hodet ditt. Du kom inn i livet mitt da jeg var 12 år gammel. Så jeg fikk gleden av å kjenne deg halve livet mitt. 12 år.

Av meg fikk du alltid godteri og topp til tå massasje. Du fikk ligge i sofaen, ødelegge bamsene til Chanel så jeg måtte kjøpe ny dagen etter. Du visste godt hvordan du åpnet dører, og ingenting skulle stoppe deg når du først hadde bestemt deg. Jeg kan ikke telle hvor mange ganger du stormet inn på rommet mitt etter du åpnet døren i et bras. Jeg husker hvor skremte de som var på overnatting var når de først hører et smell, for så å se en svær schaefer komme hoppende i sengen. Men du mente aldri noe vondt med noe av hva du gjorde. Du var kun en snill bamse som trodde du var like liten som en Chihuahua. Foruten hvis det var noen som var slemme mot meg eller en av jentene dine. Du beskyttet oss alltid. Hvis noen lekesloss med meg, så hoppet du på vedkommende for å få de ned i bakken. Ingen skulle røre kvinner, og du visste hvordan du beskyttet alle til enhver tid. 

Du visste godt hva folk sa til deg, og den ene gangen Chanel hadde stukket av, så du ble sendt på sporet for å finne henne. De slapp deg løs og sa finn Chanel. Det tok ikke lang tid før du tuslet med hodet hevet og Chanel trippende ved siden av deg. Du hadde funnet valpen, og visste at du hadde vært flink. 

.    .   .

Jeg kommer aldri til å glemme da du var valp og hoppet ned fra terrassen i 2.etasje fordi du hadde sett en katte i hagen.. Du kom lappende inn med hodet mellom bena og jord i nesen for det var litt vondere enn du hadde trodd. Det var da du lærte at du aldri skulle hoppe fra terrassen igjen.

 

Hvil i fred verdens beste gutt <3 Du vil aldri bli glemt noen gang Dexter.

4 kommentarer

Siste innlegg