Brukt 10.000 kr på mat

Steike bacon! 10.000 kr på mat? Jeg kan ikke tro at jeg har brukt 10.000 kr på mat bare på rema 1000 i 2018, når jeg så og si bare spiser mat ute og handler mat på alle butikkene rundt omkring. Jeg lastet ned Æ-appen – egentlig fordi jeg ble småtvunget til å gjøre det, men da kunne jeg få en oversikt og få rabatt på frukt og grønt, samt andre varer. Den holder også en god oversikt over hvor mye du bruker der og hvor mye du sparer.

Men når jeg sjekket i dag og så at jeg allerede har brukt 10.000 kr i år kun på 1 butikk?? Halo. Jeg som spiser ute flere ganger i uken og handler maten på flere andre steder? Hvor mye bruker jeg totalt da. Nå er det hvert fall innstramming på at jeg ikke skal velge de dyreste matvarene..

Jeg er jo en veldig matentusiast så jeg burde jobbet med Julianne med å smake på matretter rundt om i verden som “foodgod” gjør. Jeg nøyer meg aldri med noe enkelt. Altså, det er all or nothing. Ost og kjeks, så er det ikke en billig ost og litt kjeks.. neinei, det er det beste av det beste + litt mer.

Jeg går igjennom kamerarullen min nå, og jeg forstår hvorfor jeg spiser så mye ute når jeg ser all den nydelige maten. Jeg ser også at Julianne og jeg vet å kose oss, for å si det sånn.. Alle bildene er fra forskjellige dager i år. Så jaa.. Ser ut til at jeg burde få det som et yrke.

 

 

 

 

En ting er sikkert, og det er at mat gir mye glede.. Så jeg har det kanskje bedre uten å vite hvor mye penger jeg egentlig bruker på mat.

 

3 kommentarer

Siste innlegg