Hva kan du gjøre når du er syk

Jeg har vært syk i to dager nå, eller standaren øre-nese-hals som gjør at man ikke får sove om nettene. Derfor bestemte jeg meg for å ta en pleiedag for å bli frisk igjen. Julianne og jeg tok oss først en treningsøkt på sats, siden trening hjelper deg med å holde deg friskere og det er godt å gå kroppen litt i gang etter man ikke har sovet så godt. Vi dro deretter for å kjøpe oss sunn mat og frukt. 

 

Processed with VSCO with q3 preset

Jeg gikk en lang tur med hundene, før jeg skulle teste ut den fantastiske hair mask og face gel fra MayBeauty. Hva annet er vell bedre enn å ta ansiktsmaske og hår-maske på en grå dag, mens man er syk? Lite. Jeg elsker den hår-masken og gledet meg til å bruke den igjen. Samme med face gel’en som fjerner døde hudceller og får huden til å se bedre ut. Jeg trenger ekstra mye fukt og pleie til håret mitt, da jeg har krøller – det vil si at håret er mye tørrere da.

Processed with VSCO with c8 preset

Først hoppet jeg i dusjen for å skylle og vaske håret og det samme med ansiktet, før jeg skulle sette på hetten i rent og fuktig hår og påføre ansiktsmasken på rent ansikt. Masken skal stå i 30 minutter, så jeg lagde middag og spiste før jeg hoppet tilbake i dusjen for å vakse av maskene. Voila så var håret mykt som silke og huden ren.

Karianne07 gir deg 30% rabatt på alle MayBeauty produkter.

Processed with VSCO with c8 preset

. Rabattkoden karianne07 gir deg 30% rabatt på alle produktene <3 

Processed with VSCO with c8 preset

Gulrot, eple og ingefær juicen min er noe jeg alltid lager meg når jeg begynner å merke at jeg er syk og det er så deilig å få i seg ingefær. Jeg bestemte meg for å lage laks til middag, med dampet spinat og masse hvitløk, poteter, gulrøtter, løk og sjampinjong. Masse vitaminer. Nå ligger jeg bare på sofaen for å få unnagjort litt arbeid for så å slappe av resten av kvelden med en god bok.

 

Ha en fin kveld videre <3

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg