Servitøren ga meg gucci briller

Jeg var på en restaurant med Andrea Badendyck, søsteren hennes og en jente til. Vi fikk servert de nydeligste rettene etter hverandre og delt utover bordet lå de nyeste solbrillene fra Gucci. Eieren hadde sørget for å skaffe den nyeste kolleksjonen klar til vi skulle spise der. Jeg husker smaken av maten var som intet annet enn perfekt, brillene passet perfekt og stemningen var på topp. Vi satt i et lunt hjørne med et beroligende lys og jeg kunne ikke drømt om bedre eller tilfredsstillende mat. Drinkene ble servert i de sykeste glassene, fra både fuglebur til englevinger. Jeg bråvåkner og blir liggende i 40 minutter i sengen min. Har jeg spist middag med Andrea, søsteren og en ukjent jente, der vi ble servert Gucci briller, drinker i fuglebur og mat i evig tid, eller har jeg drømt nå?

Jeg lå forskremt i rommet. Jeg tror aldri en drøm har føltes så ekte før.. Det siste jeg spiste i går var Pad Thai i bilen og de siste brillene jeg fikk var disse halve jeg har på bildet. Gucci brillene jeg har bestilt har enda ikke kommet, okey. For en drøm. Dette var tankene som fløy igjennom hodet mitt i hele 40 min før jeg reiste meg opp, lagde meg kaffe og tok meg en helvetes treningsøkt på sats. 

Processed with VSCO with c7 preset

Jeg har vært skikkelig susa i hele dag, fordi drømmen tok så overtaket på meg. Den var så virkelig at jeg ikke klarer å få det til å være en drøm engang. 

 

Har noen opplevd dette før?

2 kommentarer

Siste innlegg