Lage rumpetaske ut av skulderveske

Jeg forelsket meg helt i den nye rumpetaska fra gucci, så mye at det skulle bli mitt neste kjøp. Jeg hadde allerede en skulderveske fra Gucci jeg sjeldent brukte, men i dag bestemte jeg meg for å bruke den. Alt jeg tenkte på var hvor fint det ville vært med en liten Gucci rumpetaske, så mens Gentiana la vipper på meg grublet jeg ut en idè – jeg kan lage en selv! Jeg kaster meg i bilen og tar frem alt jeg trengte for å lage rumpetasken. ​

Processed with VSCO with m5 preset

.       .      .

 

 

Først overtenkte jeg hele greia og vurderte om jeg skulle lage hull bak for å putte inn et belte, og kutte av stroppen, men da fant jeg ut at jeg kunne putte beltet inn hankene på siden. Men lenken irriterte meg fortsatt, så jeg ble stående i 2 minutter før jeg innså at jeg bare kunne laget et nytt hull i lenken. HALO.

 

 

Jeg åpent lenken, satt den rundt livet og målte hvor jeg skulle sette det nye hullet. Siden jeg ikke har den maskinen til å lage hull så brukte jeg en skrutrekker og hammer for å lage et lite hull, and voila!! Nå har jeg fått meg Gucci rumpetaske. Da sparte jeg de 8.000 kronene på ny Gucci og kan heller bruke de på shopping dit jeg skal reise, samtidig er den deilig å bruke til å oppbevare passet og lommebok på flyplassen.

 

Processed with VSCO with m5 preset

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg