Emojier jeg hater

Det er enkelte emoji jeg hater. Altså jeg blir irritert av å se andre skrive de, og jeg tar de heller ikke seriøs. 

🤪 – denne minner meg bare om Samsung emoji og jeg talker ikke det. Har du samsung så er det over og ut for det irriterer meg grønt av å få snaps av mennesker med den telefonen. Tegnene, teksten? Altså, løkkeskriften… Nei, hater det. 

😝 – Dette minner meg bare om xD og det er et grusomt tegn. Alle fikk overkill på det og, nei.. Bye. 

😱🙀 – LA OSS SNAKKE OM DISSE!! Hallo? Nei, jeg blir irritert når jeg ser disse tegnene, og jeg tar deg heller ikke seriøs hvis du melder noen av disse. Hva mener du? Jeg har sett folk bruke det tegnet når de er sinte også…? Men nei, ikke bruk emoji når du er sint? -Altsåååå?? Nei… 😩 

 

Ellers har jeg ikke så mye formening om de andre tegnene, de får gå. Men de over her er de verste og jeg fortsetter ikke samtalen om noen sender noen av de til meg.. 

Men mine favoritter (selvom jeg ikke er så emoji-girl) men dette er tegn som beskriver enhver følelse utenom at man trenger å si noe.

😅 – altså, den beskriver akkurat hva du mener. Ble du med han hjem? meg:😅

🙂🙃 – Jeg elsker disse smilene her.. De er så accurate på mood, eller det er sånn jeg smiler når jeg egentlig ikke smiler.

😏🤤 – :):):) – we all know. Eller jeg har fått spørsmål før om hva jeg mener med de tegnene før. Boy Bye 

😩🙄 – Disse snakker for seg selv. Man trenger ikke si noe mer enn å bare sende og man vil forstå.

 

👩🏼‍🎨🦄🍃🌸🌼💛🖤 – ellers ligger disse på toppen av emoji jeg bruker for å fylle inn tekster hvis jeg ikke orker å skrive så mye.

 

 

Hvilke emojier er det du hater og elsker? Bruker du noen av disse over?

Siste innlegg