Etter 10 år ble vi sittende i 10 timer

Reklame | Sponset lunch Big Horn Steak House // Annonselenke fra EYK

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Ine, Raija, Anja og jeg ble sittende i 10 timer og testet ut hele lunchmenyen til Big Horn på aker brygge. Etter 10 år har Big Horn på aker brygge endelig startet med lunchmeny igjen, så davkunne vi ikke annet enn å smake på alt. For ikke å glemme den fantastiske location stedet har? Utsikten mot havet, stemningen, maten og drinkene. 

Processed with VSCO with m5 preset

De hadde til og med blåskjell!! Halo. Det er min favoritt-sommermat.. Jeg ble så glad da kokken kom balanserende ut med blåskjell og fries. Han hadde laget en fantastisk suppe, som jeg aldri har smakt makan til før. Pluss i boken fra meg!

 

 

Processed with VSCO with m5 preset

Se på alle disse burgerene her? And guess what? De hadde truffle fries!! Jeg bestilte det 2 ganger til og med.

Processed with VSCO with m5 presetPssst. Jeg har på meg smokey klokken fra EYK og ved å bruke rabattkoden min “kariannevilde” får du 10% i rabatt. Jeg er helt forelsket i den.

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Maten og drinkene var helt fantastiske og hvis du vil bestille bord på Big Horn Aker brygge kan du gjøre det HER – det var en grunn til at vi ble sittende i hele 10 timer på samme sted. Ingen tvil om at jeg skal tilbake hit <3 Tusen takk for fantastisk mat og en fantastisk dag med fine jenter.

Siste innlegg