Oppskrift på gelèshots

Jellyshots er både godt, tar seg bra ut på bordet og får fart i Vorset. Jeg lager det hver gang jeg skal feire bursdagen min eller en eller annen fest og de faller alltid like godt i smak. 

 

Det du trenger for 60 shots:

2 pakker plastik shotteglass 

5 DL Vodka – uten smak

2 pakker Freia gelè 

Jeg pleier å ta 50/50 – så da koker jeg opp 2,5 DL vann i to forskjellige kjeler – hvis du skal ha samme smak kan du koke 5 DL vann i 1 kjele. Når vannet har begynt å koke, tar jeg den av platen og heller oppi gelè og rører rundt. Deretter setter jeg kjelene i kaldt vann så de avkjøles raskere til romtemperatur ellers fordamper alkoholen i sprinten. VIKTIG!! Pass på å rør litt rundt mens den avkjøles ellers vil den sette seg fast i bunnen.

Når den er i romtemperatur eller avkjølt kan du helle oppi 2,5 DL vodka i hver kjele eller 5DL i samme hvis du har valgt samme smak på gelè’en. Rør godt om før du heller de oppi shottesglassene. Når du har fylt oppi alle setter du de i kjøleskapet og de kan serveres samme kveld. Jeg pleier dog å gjøre dette dagen før, men de skal bare noen timer inn i kjøleskapet før de er shotte-klare så du velger selv hva du syntes er best. 

Voila. Nå har du perfekte shots til vennegjengen din <3

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg