Plettfri hud i sommer – Vlog

Reklame | Samarbeid med Maybeauty

Den siste tiden har jeg (for meg) slitet med uren hud. Jeg har aldri vært en person som får ekstremt mye, jeg skal ikke si det, men for meg har det vært ekstremt mye og jeg har hatt så dårlig selvbildet av det. Ukene før jeg reiste til Los Angeles, mens jeg var der nede og en stund etter hadde jeg virkelig mistet gløden i ansiktet mitt. Jeg ble ikke pen på bilder, og uansett hvordan jeg sminket meg så ble jeg ikke pen, kvisene dukket opp og jeg ga rett og slett litt opp. Jeg sminket meg såvidt på Coachella, fordi jeg bare gadd ikke stå i speilet å se på meg selv, ha ha? Men når jeg kom hjem dukket Maybeauty opp i posten og jeg fikk testet ut face mask, pore mask og face gel. Det var masker huden min sårt trengte og grunnen til at jeg går uten sminke nå er fordi huden min gløder og ikke har like mye kviser som jeg hadde da. Jeg bruker kun litt solpudder i kinnene og highlighter de gangene jeg skal ut eller sminke meg.

– Du får 30 % rabatt litt lenger ned <3 – 

Huden er noe av det viktigste for at man skal føle seg vell. For meg er ansiktet det aller viktigste å ta vare på da det ikke er noe man kan skjule med klær..

I denne videoen tester jeg ut The Incredible Pore Mask som suger ut talg og fett, rengjør, lukker og lager mindre porer. Sist men ikke minst, den gjør den huden renere og finere. Det er sjeldent jeg finner ting som gjør porene mine mindre. Jeg hater porer, altså.. Jeg vet hate er et sterkt ord men jeg hater det så mye, og det er nydelig å finne produkter som hjelper mot akkurat dette.

Produktene fra Maybeauty inneholder kun naturlige produkter som heller ikke testet på dyr, du kan også bruke under graviditet. 

 

 

Jeg gir derfor leserne mine 30% rabatt ved å bruke rabattkoden min karianne06 det er veldig perfekt med 30 % avslag på denne vidunder-masken. Hvis du trykker direkte inn på linken vil du automatisk få de 30%

Er det noen som har testet ut disse produktene før?

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg