Hva skjedde med dokumentaren av meg

Reklame | Sponset behandling Remove.no

 

Det er flere av dere som har spurt og lurer på hva som skjedde med “dokumentaren” av meg der jeg ble filmet og hadde intervju for en stund tilbake. Videoen kommer, men jeg fikk beskjed om at noe hadde oppstått så den ble satt på vent. Jeg snakker blant annet om hvorfor jeg fjerner tatoveringene mine, og hvorfor jeg tok dem i første omgang. I morgen skal jeg tilbake igjen for en ny runde med laserbehandling, og jeg gleder meg masse til å dra dit. Etter hver behandling er jeg enda ett skritt nærmere å bli kvitt tatoveringen mine. Dere aner ikke hvor godt det skal bli å ikke ha den tatoveringen på skulderen eller de på fingrene.. Det er så flaut når folk spør meg om hva som står der at det nesten er uvirkelig at jeg ikke skal ha noe der en vakker dag. Jeg er så lykkelig over at REMOVE fjerner tatoveringen for meg.

Processed with VSCO with f2 preset

Jeg får også veeeeldig mange spørsmål om hvordan alt fungerer, hvor mye det koster, hvor lang tid det tar, smerten og prosessen, så jeg skal prøve å forklare det her så godt som mulig. Det går veldig raskt å komme seg til REMOVE fra Nationaltheatret hvis dere skulle kommet derfra. Når du kommer dit kommer du så og si inn med en gang og samtalen går raskt og effektivt, du blir satt i stolen og de gjør klart apparatene og vasker områdene du skal fjerne tatoveringen fra. Du kjøler ned huden, også starter hun med å teste laseren på huden. Når alt er som det skal starter hun behandlingen og det går raskt og effektivt. Det tar ikke mange minuttene før alt er ferdig og blekket jobbes med å gå ut i blodet. 

Bruk kodeordet “Karianne20” for å få hele 20% rabatt ved kjøp av minst 3 behandlinger og gratis konsultasjon til en verdi av 590 kr. Hvis du har noen spørsmål eller vil ha en uforpliktende undersøkelse, kan du sende en mail til: [email protected]

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg