Gamle mannfolk.. Slutt å stirr

 

Processed with VSCO with c8 preset

Jeg vet ikke om noe som er mer irriterendes enn gamle mannfolk som stirrer på deg om det er på stranden eller treningssenter. Det er ubekvemt at man ikke skal kunne ligge i bikini utenom at du føler du blir beglodd. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har måtte dra fra trening fordi noen ekle idioter står der med sitt ekle smil og stirrer så mye at øynene detter ut. Jeg er der for å trene, ikke for at du på 60 år skal se på meg. Samme gjelder når man prøver å sole seg på stranden. Vi jenter syntes ikke det er deilig at folk sitter å glor og gliser til deg. Det er ubekvemt, ekkelt og IKKE GREIT. Jeg vet at så og si alle går igjennom dette her og det er trist at enkelte ikke klarer å holde øynene for seg selv. I tillegg, når du sitter der som en gammel mann og ser på småjenter burde det være noe fryktelig galt med deg. Det er helt utrolig hvor mye man må gå igjennom bare fordi enkelte tror det er greit. 

Du setter deg åpenlyst fullt påkledd på en krakk for å se på to unge jenter sole seg, det er så ubehagelig opplevelse at man ikke lenger vil være der. Hva foregår i hodet til en person som får det til å være greit, eller tro at vi liker det? Det er flere som ikke vil dra på stranden fordi det kommer mennesker der full påkledd for å beglo jenter som ligger der for å sole og bade seg. Det er menn i alle aldre, men jeg syntes de gamle er det verste av dem. FJERN DEG. 

6 kommentarer
  1. Hva med de unge? Og om du er så lei av at noen stirrer på deg så deler du ikke slike bilder. Da kan hvem som helst se deg og sitte å dra den! Du er virkelig dobbeltmoralsk. Ellers ei flott jente…?.

  2. Tips, gå rolig bort og vis herligheten, da vil de dra hjem for og nappe laks, og du kan njuta uten og bli beglodd, evt så kan du anmelde de for glovoldtekt,(en del av metoo loven), det kan være litt verre og bevise hvis gloeren har solbriller.
   Eller siste utvei er og flytte seg, følger det etter så anmeld mennene for stalking.
   Lykke til! Å husk de fleste av disse eldre mennene er ikke onde, og at du redder dagen deres med at de for glodd litt, tenk på det før du evt gjør drastiske tiltak.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg