5 tips på hvordan komme deg over ham

Dette er et etterlengtet innlegg for flere av dere, derfor var det veldig på tide med 5 beste tips på hvordan du kommer deg over ham.

 

1. Slett han fra sosiale medier hvis du er der mye, eller hvis du ikke klarer å slutte å følge med på hva han gjør. Do it. Den eneste du sårer er deg selv ved å se om han liker bildene til andre eller legger ut bilder som aldri før.

2. Fjern bildene av dere eller av han, du trenger ikke slette de men du kan legge de på en minnebrikke som du heller kan ta frem senere. Det er mye vanskeligere å komme seg over noen hvis du konstant blir minnet på ham ved å tilfeldigvis se bilder av han eller dere daglig. Fjern dem for nå, og gå tilbake til de når du føler at du er helt over ham. 

3. Ta vare på deg selv! Jeg lover deg, bare det å farge håret, sette på negler, vipper, ta ansiktsbehandlinger, shoppe eller gjøre noe du vil. Det er en gave i seg selv, og du får opperksomhet fra andre. Det å bli frisket opp og stå i nye klær hjelper så latterlig mye på psyken at det er en stor behandling bare det.

4. Trene! Det er kanskje den litt “teite” tingen vi plutselig starter med etter breakups,  som vi egentlig burde gjort mens vi var i forholdet også, men hvis du ikke allerede gjør det – do it. Du får mye mer endorfiner som gjør deg glad og du vil se og føle deg så mye bedre, og det igjen utgjør at du klarer deg bedre på egenhånd.

5. Bestem deg – Alt sitter i hodet ditt. Du må aldri glemme at alt kun er en tanke, alt sitter i hodet vårt og med at du jobber med hjernen din og bestemmer deg for at du skal gi slipp så vil du det til slutt. De fleste som ikke kommer seg over eksen sin er de som ikke vil, de vil ikke gi slipp på tanken på at det er over. I starten er ikke hjernen din klar over at det er slutt, den jobber bare febrilsk med å redde noe som kanskje ikke kunne bli reddet i det hele tatt. Til slutt avtar disse sterke følelsene og man kommer seg videre. Men for å komme deg over så må du ha bestemt deg for at det skal være over, og hvis du forteller deg selv mange nok ganger at du vil at det skal være slutt at det kanskje er for det beste – da er det meste av jobben allerede gjort. 

 

– Aldri tvil på deg selv. Jobb for deg og dine drømmer – hva vil DU oppnå – hvem er du – du er sterkest alene – du er bra nok – aldri tvil på det –

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg