Hvordan går det med tatoveringene mine

Reklame | Sponset behandling Remove.no

Jeg får så ofte spørsmål om hvordan det går med tatoveringene mine etter laserbehandlingene og nyskjerrig på hvordan de ser ut i dag. Nå er det bare litt blasse tatoveringer igjen og ikke lett å tyde hva som står står under. Er ikke mange behandlingene igjen for alt er borte og huden er like fin som det den en gang var. Nå gjør det heller ikke vondt under behandlingene, jeg merker det så og si ikke. Dere aner ikke hvor mye jeg gleder meg til å bli fri for tatoveringer, eller den stygge på skulderen og de to andre på fingrene. Jeg hadde fylt på de tatoveringene på fingrene 3 ganger hver så de har sittet ganske dypt, men jeg ser hvor mye den tar nå.

Du får også 20% avslag og gratis konsultasjonstime ved å bruke rabattkoden min “karianne20” – // Jeg får også daglig spørsmål om jeg syntes det er verdt å fjerne tatoveringene og JA, det er det! Det er heller ikke stress for det tar bare 5-10 minutter å bli ferdig, så det er rett inn og rett ut uten noe problem eller evig ventetid. DE ER EFFEKTIVE! Jeg tror ikke jeg kan beskrive hvor deilig det er å tenke at jeg ikke skal ha den stygge og kleine skriften på skuldrene, eller alltid ha noe på hendene som alle må kommentere eller se på, se på og dømme.Jeg får starte på blanke ark.

Processed with VSCO with m5 preset

 

Men det er bare å ringe de eller sende en mail for en uforpliktende samtale med ting du lurer på. Som jeg har skrevet tidligere så er det forskjellig fra person til person, størrelse, type, hvor den er tatt og hvor mange ganger man har fylt på tatoveringen. Men alle vil forsvinne <3 

 

Kontakt : [email protected] – 99779077 – 

Pilestredet Park 7, 0176 Oslo

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg