Utseende betyr noe

Processed with VSCO with m5 preset

Man kan si hva man vil om at man ikke blir påvirket av utseende for det er noe vi gjør daglig, uansett hva det måtte være. Når det kommer til produkter så velger jeg kun de med enkle og rene design. Går du i matbutikken i utlandet så vil du automatisk velge noe du har sett før. Enten om det er fasong, farge eller logo. Før kunne jeg velge produkter kun pga at fargen var tiltalende eller en kul flaske med farger, men nå må alt være rent og nøytralt. Produktene som står i skapet mitt må være ryddig og nogenlunde samme toner og former. Tror jeg har fått litt OCD med årene.

 .    .   .

Jeg var innom Sephora når jeg var i Los Angeles sist gang, og da skulle jeg kjøpe en krøllekrem til håret. Hun viste meg flere forskjellige typer og det var èn hun sverget og tilbad til, men den var altfor glorete og den så altfor “jalla” ut til at jeg ville endt opp med den. Jeg ville ikke ha det “beste” fordi jeg ikke hadde klart å sett på designet og det sier ganske mye. Men det er sånn vi mennesker klarer å bestemme oss ved å velge utifra hva vi tiltrekkes av. Uansett om det er andre mennesker, produkter eller kjæledyr. Vi har alle våres definisjon på hva øyene våres syntes er tiltalende eller hva ørene føler er behagelig. 

 

Tenker du på hvordan produktene dine skal se ut? Velger du utifra de andre produktene du allerede har eller tar du bare det første du ser? Kanskje du aldri har tenkt på det før? 

 

4 kommentarer

Siste innlegg