Bildedryss fra 17. Mai

Processed with VSCO with q3 preset

Jeg må bare le av alle disse bildene. Jeg har også kun 3 bilder uten Anniken fra dagen, og det er når jeg hadde klatret oppå et tak når det var 22 grader i bunad 🙂 Vi gikk jo selvfølgelig glipp av “start-champagnefrokosten” før vi skulle spise på Bølgen & Moi – Anniken som den trege surrehøna som hun er, kommer fashionably late til meg, og det første jeg spør henne om er om hun har husket legitimasjon. Dere aner ikke hvor mye vi har vært igjennom med alderen og legg med Anniken igjennom tidene. Nei, fader det hadde hun glemt så vi må kjøre tilbake til Solberg for å hente dette. 40 minutter igjen til vi skal være på champagnefrokost nr.2. Vi har så utrolig dårlig tid for å prøve å rekke litt vors. Veien er selvfølgelig stengt så vi må ta beina fatt og komme oss igjennom køer, folkemengder og bunader. Champagneflasken svaier halvfull i hånden på oss begge, litt pre-game må vi klare å multitaske i den alt for proppa folkemengden vi sleper hverandre igjennom. Vi går rundt som to fortapte mennesker i en tung bunad og strømper jeg endte med å ta av da de bare skled ned. Nei, nå måtte Anniken ha noe på 7/ eleven, vi hopper inn og ut av tog og endelig dukker den opp. Nå er det bare for oss å komme oss rundt dette alt for lange 17. Mai toget som ikke hadde noen retning fra det ståstedet vi hadde. Alt var sperret, toget var så tett og raskt at det var umulig å krysse det, Anniken nektet. Nei, vi skal ikke krysse dette toget noe mer. Jeg tar tak i hånden hennes og drar henne ufrivillig igjennom trommer, flagg og 6. klassen fra en eller annen barneskole. Jeg hører henne småskrike og ule mens jeg har henne på slep, og før vi visste ordet av det var vi allerede ute av folkemengden. 

 

Vi puster og peser inn til Frida, men selv hvor sent ute vi var kunne vi ikke motstå det vakre speilet som hang i heisen og det var synd å måtte la de bildene gå til spill. 20 bilder ble knipset og vi kommer løpende inn til Frida. Alle jentene var selvfølgelig klare til å dra og vi hadde gått glipp av alt. 

Vi fikk derfor ikke bilde med de andre. Senere på dagen hvor de andre stilte seg opp for bilder klarer Anniken å søle maten sin på bunaden min, så enda en gang går vi glipp av bilder med de andre. Vi poserer litt usjarmerende senere på dagen for å i det minste ha noen bilder.. Det er derfor grunnen til at det kun er bilder av oss to fra 17. Mai og ingen av bildene er spesielt uskyldige oppstilte bunbadsbilder. Men vi har alltids NEXT year.

Processed with VSCO with q3 preset

Processed with VSCO with q3 preset

2 kommentarer

Siste innlegg