Uken som har gått <3

 

 

Ukens høydepunkt: 

Grille med jentene mine! wohaa. Jeg har savnet å ha ølen i den ene hånden, solen i nakken og stekespaden i den andre hånden. Musikken som vekker gamle minner i kropp og sjel, latter og glede. Vi er fader meg i Mai! jeg elsker Mai, Mai er måneden min. Vi skal gjøre mye gøy.

 

Ukens tanke:

Det går kanskje ikke under ukens tanke. Men jeg har tenkt lenge på at jeg vil på ute-kino. Jeg har aldri vært på det før og jeg har alltid sett for meg hvor koselig det egentlig måtte være. Ja, jeg vet også at det finnes i Oslo, at det ikke er langt for meg å dra. Så INVITER MEG <33 Skjønner ikke hvorfor jeg ikke har gjort det før når jeg har hatt lyst til det så lenge.

Ukens matopplevelse:

Christi og jeg bestilte mat fra en indisk-sjappe. Oh wow. Det smakte så latterlig godt at det definitivt ikke blir siste gang jeg spiser der.

Processed with VSCO with m5 preset

Ukens Flause:

Hm, kanskje det at jeg alltid søler på meg selv? Herregud, jeg er så klumsete, så enten knuser jeg noe eller søler halve måltidet på meg selv 🙂 Jeg er kul å dra på date med.. // Men det aller flaueste da Julianne og jeg dreit oss ut natt til 1. Mai

Processed with VSCO with f2 preset Processed with VSCO with m5 preset

Ukens lættis:

Haha!! Har dere sett hva som står om “meg” – Karianne Vilde på urban Dictionary? Jeg lo så godt når jeg leste dette.

Ukens innkjøp:

GoPro kamera. Det var så nødvendig og fornuftig innkjøp. Jeg har allerede startet å filme til dere – det gjenstår bare redigering.

 

Ukens craving: 

Hmmm, Øl??

Ukens låt:

Blue Window – Dune x crayon

Ukens opptur:

At vi tok en spontantur på konserten til @majesticcasual . Vakkert show.

Processed with VSCO with m5 preset

 

 

Husk å melde dere på konkurransen min HER

 

FACEBOOK // INSTAGRAM// SNAPCHAT: KARIANNEVILDE

Siste innlegg