Looking for Danny

Reklame | Samarbeid med EYK

Processed with VSCO with m5 preset

Hei fininger! Jeg har en godnyhet til dere. Jeg mottok de fineste klokkene fra EYK i dag, og jeg får gi dere hele 20% rabatt ved å bruke rabattkoden “kariannevilde20” – den varer ut 17. Mai. Det er en minimalistisk og ren klokke som passer til alt. Ikke nok med det så samarbeider de med Star for Life som er en non-profit organisasjon som driver med utdanning for barn i Afrika og utvikling av egenskaper de trenger i livet sitt. De jobber også mot at barn som ikke har noen ting fra fødsel, skal få hjelpen til å realisere drømmene sine og motarbeide HIV og AIDS. 

Målet til EYK er å donee 1.000.000 NOK til Star for Life, noe jeg vil hjelpe dem så godt som mulig med og jeg håper du også vil.

 

Jeg elsker klokker man kan bruke til alt. Hverdag, fest, selv til 17. Mai grunnet deres enkelte og elegante design. Jeg har valgt den grønne og den sorte, da det er mine favorittfarger.

 

Processed with VSCO with m5 preset

 

Hvilken av klokkene kunne du tenkt deg? Husk at de 20% rabattene mine (kariannevilde20)  kun varer ut 17. Mai så vær rask <3

2 kommentarer

Siste innlegg