Dream garden

Reklame | Betalt innlegg - bygghjemme.no

 

 

Solen stikker bare mer og mer frem. Sommer, grilling, blomster og hagen skal skinne. Jeg har drømmet meg rundt på hjemmesiden til bygghjemme, de har så utrolig mye fint til hagen som jeg bare må ha. Jeg elsker hager, og for enkelte er det litt undervurdert å ha fine møbler til hagen men jeg føler det bare er en fantastisk investering. Bygghjemme har så mange fine møbler jeg gjerne skulle hatt i hagen min. Laget et nydelig hjørne med blomster, stoler, sofa, bord, puter, tepper og en liten varmelampe. 

Min aller beste favoritt må være brune hagemøbler som denne gyngesofaen – jeg elsker å gynge, jeg vet ikke helt hvorfor heller annet en at det er utrolig befriende å sitte i. Jeg liker også veldig godt disse stolene som er koselig å lage et kaffekos-hjørne med. Du kan gjøre hva man vil ute i hagen. Man kan lage det i hvilken stil man bare vil og gjøre det hjemmekoselig ved å velge riktige møbler. Bygghjemme har alt du trenger for å gjøre hagen klar for sommeren de har fine sofagrupper, stoler og salonggrupper i alle stiler. 

Det er så koselig å komme på besøk til folk som har stelt hagen, koselige møbler og du føler deg litt hjemme i den gode sofagruppen du kan kjøpe hos bygghjemme og alt ligger til rette for at du kan nye hele dagen og kvelden på samme sted. Jeg har jo snart bursdag, og siden jeg er mai-barn feirer jeg alltid bursdagene mine med hagefester og grilling, så jeg må nok skaffe meg litt mer utemøbler fra bygghjemme selv da det er deilig å fornye hagen og ikke minst sørge for at gjestene har det bra. Selvom jeg skulle ønske det var sommer hele året, er det noe ekstra spesielt å dra frem utemøbler og ordne i hagen så fort snøen har smeltet. Det klør i fingrene og planter blir plantet. Det er fantastisk nydelig. Har du kjøpt hagemøbler fra bygghjemme.no før eller har du planer om det?

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg