Jeg har ikke kjærlighetssorg eller forelsket

video:soul

Jeg har ikke kjærlighetssorg og jeg er heller ikke forelsket. Etter de siste Instagram postene mine HER er det flere som har begynt å spekulere, men dere kan ta det helt med ro, for det er ingen annen grunn enn at jeg er veldig glad for at det er mai aka bursdagsmåneden min og masse spennende i vente. Jeg hadde fått så mange spørsmål om dette at jeg nesten følte jeg måtte informere resterende om det samme også. Ikke deppa, ikke forelsket, kun veldig glad i sommer.

.    .    .

Jeg gleder meg også til å vise dere hva jeg og en som heter Josefine har i vente. Vi har smålig planlagt hver for oss da vi begge har vært ute å reist mye den siste tiden, men det er ikke lenge til alt kommer til alt. Hundre baller i luften, men man skal klare alt!

Kjolen er forresten fra Haust Collection på Gulskogen senteret HER – HVOR NYDELIG OKEY.

 

Håper uansett at dere hadde en fin feiring natt til 1. Julianne og jeg har funnet ut av vi fyrer hverandre alt for mye opp og burde rett og slett ikke drikke alkohol sammen. Jeg har ligget under dynene i hele dag med fylleangst før jeg måtte innom Dr. Kiani – hva jeg gjorde der skal jeg fortelle dere om bitte litt senere. Men jeg gikk da en veldig lang tur i regnværet, noe som ikke bare gjør deg bedre men du blir litt mer kreativ. Så nå skal jeg ommøblere gjesterommet og ta en opprydding i klær og ting. 

 

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg