måneden som har gått

Tenkte jeg skulle ta for hele måneden da jeg har vært litt away med uken som gikk. Det har skjedd så mye at det er vanskelig å holde styr på alt, men er det noe mer dere vil ha med i uken som gikk? Noe dere lurer på eller hadde syntes vært gøy å vite? Husk også å melde dere på konkurransen min HER

 

 

Månedens bilde:

Processed with VSCO with m5 preset

Høydepunkt:

Det må være alle minuttene, sekundene og minnene fra da Eminem gikk opp på scenen på Coachella. Jeg er ikke en person som blir så veldig fan av mennesker eller noe, vi dro til og med før Beyoncè gikk på scenen. Men Eminem.. Jeg tror ikke dere forstår hvor unik han er, eller hvor unikt øyeblikkene mens han opptrådte var. 

Processed with VSCO with b5 preset

Tanke: 

Alt i livet er kun en tanke. Alt du gjør eller kommer til å gjøre er en tanke. Drømmene dine er en tanke, forelskelse, valg, alt – alt du noen gang har gjort er kun en tanke. Alt du gjør styres av hjernen din for det er ikke fingeren din som har lyst på coca cola eller rødvinen, men tankene dine. Det er tankene etter sigaretten. Det er tankene etter kjærlighet eller gutten med det fine smilet. Egentlig bestemmer du din egen kjærlighetssorg, du bestemmer om du vil komme over han eller ikke. Du må bare bestemme deg for det, endre tankene dine.

Matopplevelse:

Jeg har spist veldig mye god mat i Los Angeles, men det må nok være maten jeg spiste på TAO. Jeg tror jeg aldri har smakt en mer mørere biff i hele mitt liv. Jeg spiste den med spisepinner og det sier kanskje sitt.

Processed with VSCO with m5 preset

Flause:

Jeg blir vanligvis ikke så veldig flau av ting, for jeg har veldig mye selvironi og bryr meg genrelt ikke så mye om ting. Men jeg hadde selvfølgelig bestemt meg for å spise en SORT is på Coachella. Lite tenkte jeg over at jeg kom til å se ut som the joker etter å ha slukt isen. Jeg gikk rundt i 30! minutter før jeg så det da ingen av de andre sa en damn shit til meg. Jeg ble så flau at jeg ble kvalm.. 

Processed with VSCO with m5 preset

 Innkjøp:

Hmm. Litt usikker på hva jeg skal velge, da jeg har fått endel nytt. Men alt i alt, så er jeg fortsatt i ekstase etter min aller største kjærlighet og drøm. Min klassiske Chanel.

Processed with VSCO with m5 preset

Serie:

HVITE GUTTER. Herregud, at jeg ikke har sett den serien før er bare helt sykt. Men

 Låt:

Det må bli to låter.

Hotel California – Eagles og somewhere else – Indians 

Opptur:

Det må være å se mine fantastiske hunder igjen. Kommer aldri til å bli lei av å se de igjen om det så er 5 minutter eller 3 uker. 

 Nedtur:

Å fly med Norwegian.. Dreamlineren til Norwegian er bare så latterlig dårlig med service og tilbud. Jeg fikk en plass der det lakk av taket. Jeg satt i 12 timer våt og kald fordi det lakk fra taket. Alt de sa til meg var at det ville stoppe, noe det ikke gjorde. Jeg var da allerede blitt iskald og klærne mine var våte så jeg spurte om jeg kunne få teppe, men nei det måtte jeg kjøpe for å LÅNE. De hadde heller ikke ørepropper for å se på filmen på skjermen, det måtte man også KJØPE for å låne. De var så trege til å servere maten og maten var heller ikke god. Utrolig skuffet.

 

 

FACEBOOK // INSTAGRAM// SNAPCHAT: KARIANNEVILDE

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg