Dette har jeg savnet

Av å reise så er det enkelte ting man savner, om det så er rutiner eller andre ting. Selv om jeg ikke er et rutinemenneske for 5 flate øre, er det likevel noe spesielt med morgenrutine-kaffen og muligheten til å vakse klærne når du vil. Enkelte synets det er litt sært at jeg elsker å vaske klær, men det er noe jeg alltid har gjort siden jeg var liten. Før kunne jeg være så sær at jeg jaktet etter klær jeg kunne vaske, eller faktisk bruke ett plagg bare fordi vaskemaskinen skulle bli full nok til at jeg skulle sette på en ny vask. Jeg er ikke like ille den dag i dag, men jeg elsker fortsatt å vaske klær, ikke minst lukten av nyvasket klær. Når man er på reise, klærne ligger i koffert og du engster deg med å blande brukte og ubrukte klær. Jeg sliter med å legge en genser som er brukt èn gang tilbake i skuffen hjemme til og med. Men ja.. Jeg har altså savnet å vaske klær. Det er noe av det aller første jeg gjør når jeg kommer inn døren. Kofferten står aldri mer enn èn dag.

Processed with VSCO with m5 preset

Det er jo ingen tvil at jeg har savnet både hundene og vennene mine, så de går under kategorien “en selvfølge”..

 

Jeg har savnet produktene mine. Ha ha. Dere vet den følelsen når man står i dusjen og du har alle produktene dine fremme på rekke og rad og du kan bruke hva du vil, også lukter du som en profesjonell-dusjer når du går ut av badet. Samme med hudpleie-serien min fra NIMUE som jeg også har konkurranse på HER – når du går ut av badet ren, pen og huden gløder.. Finnes ikke noe bedre enn det.

Morgenkåpene mine. De som kjenner meg, de vet. Jeg går året rundt i morgenkåper, uansett tid på dagen. Jeg pleier å lufte hundene mine i den, hvis jeg skal hente noen på togstasjonen sitter jeg også i den. Det er min aller største kjærlighet og jeg har savnet det som bare F.

 

Sengen min! Oh mama. Kunne ikke bedt om en bedre seng enn hva jeg har. 

Processed with VSCO with m5 preset

Leverpostei? Hver gang jeg har vært ute å reist, craver jeg alltid på det. Aner ikke hvorfor heller annet enn at jeg bare må ha det.

 

Jeg har også savnet å rydde. Legge tingene mine på faste plasser og ha det ryddig. Når man reiser så blir de liggende rundt og irritere deg.. Home sweet Home si.

 

 

Har noen av dere noen rare ting dere savner når dere har vært ute å reist?

 

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg