Minner for livet

Reklame | Haust Collection & Ambience by Gentiana & Chiquelle

 

Nå sitter jeg på LAX, venter på flyet som er delayed. Jeg er så glad for at jeg dro på denne turen, alt, alt det rare og fine jeg opplevde. Jeg merker at for hver dag som går tenker jeg på hvor bra minnene fra Coachella blir bedre og bedre. Minnene med festivalen, konserten, folkene og stedt. Alle de små tingene, de bittesmå øyeblikkene der man ikke kunne stoppe smilebåndene eller når man skulle ønske man kunne stoppe tiden og la det bare vare enda lenger. 

 

Processed with VSCO with m5 preset

 

Jeg vokset meg og tok brasiliansk hos Ambience rett før jeg dro, og det har vart helt frem til nå!? Altså 3 uker senere. Det har vært så utrolig deilig at jeg har sluppet det problemet med å shave, bare å kunnet ta på seg bikini uten noe stress. Herlig! Det tok kun 10 minutter, og det gjorde IKKE vondt. Så mange har spurt om smerten, men du merker det såvidt og det går så fort. Jeg husker første gang jeg skulle vokset hele kroppen da lå jeg å strammet alt jeg eide og hadde. Ha ha. men det var så absolutt ikke vondt, det jeg syntes var det vondeste var leggene faktisk. Så hvis dere har vokset leggene før og overlevd, vil alt det andre bare være barnemat. 

 

Processed with VSCO with m5 preset

 

.         .             .           .

 

Jeg er fortsatt helt frelst i denne kjolen fra HAUST. Jeg tror jeg aldri har fått så mange komplimenter i hele mitt liv på en kjole. Folk stoppet, folk skrek etter meg, skrek ut av biler og folk de komme bort for å ta på blomstene – for ja, de stikker ut – Man kan bruke den både til fest, pynt, hverdag, båt og chill. Det er det som gjør at jeg elsker kjolen så mye. Elsket den fra første gang jeg så den, og når man får så mye komplimenter på et plagg så voksen den jo bare enda mer på meg. Det er ingenting som stopper deg til å bruke denne kjolen. Du finner kjolen fra HAUST HER <3

 

Processed with VSCO with m5 preset

Kjole – Haust // Sandaler – Chiquelle // Solbriller – Gucci // Veske – Chanel // Hårbånd – lånt av Julianne //

 

 

4 kommentarer

Siste innlegg