When in La La Land

 

//  Innholder reklame – Chiquelle & Haust collection //
 

Åå. La La Land. Jeg er tilbake til min kjære fine og gode by. Jeg merker først nå hvor mye jeg har savnet dette, gatene og livet. Det er ikke før jeg kom tilbake hit igjen, landet på flyplassen, gikk i gatene at jeg følte meg hjemme igjen. Så rart. Jeg sitter her i huset til noen venninner av meg skravler med et vinglass i hånden.  I dag har vi ikke gjort noe spesielt annet enn å spise, spise gjør man ofte her nede. Først frokost med Julianne i Hollywood og lunch/middag med Rije ved the grov og litt shopping selvfølgelig. Jeg har veldig dårlig samvittighet for at jeg ikke har fått blogget, men jeg har ikke hatt noe tid til å sette meg ned i det hele tatt før nå. Alt går i ett sett siden jeg lander men jeg føler meg så hjemme. Jeg er mer kjent i gatene her enn hva jeg er i mitt eget land. Jeg mangler bare hundene mine så vil jeg ha det fint. 

Processed with VSCO with m5 preset

Men la oss snakke om disse slippersene fra Chiquelle? Haha, jeg er so in love. Jakken er også fra Chinquelle men den er UTSOLGT. Vesken er fra Haust Collection – Jeg har blitt stoppet så mange ganger av at folk har gitt komplimenter for vesken, samme var det når Julianne lånte den. Så forelsket i den. 

. . . 

 

For ikke å glemme hva som skjedde i går, herregud. Moren til en venninne av meg og jeg stod i en sofa på et utested, og tror dere ikke at jeg faller all tha way down.. Jeg falt så langt ned at jeg tillot meg selv å falle – altså.. Hadde jeg ikke slappet av så mye i fallet hadde jeg sikkert brekt ryggen eller noe, fordi kanten av en trapp traff meg i korsryggen. Men jeg overlevde, og ryggen min ser så brutal ut. Den er dobbelt så stor og jeg har et sår oppover korsryggen. Jeg ser ut som en dame på 90 opp en trapp når jeg går. Det gjør så ufattelig vondt at jeg er sjokkert over at det gikk så bra som det gjorde. Alle kastet seg over meg, og flere som hadde sett det kom bort for å fortelle meg om hvor sykt de sa det så ut. Jaja, uansett veldig typisk meg. Ikke bli sjokkert..

Processed with VSCO with m5 preset

Processed with VSCO with m5 preset

Veske Haust HER //Topp – Forever 21 // Jakke Chiquelle // Sko – Chiquelle HER // Shorts – bik bok // Solbriller – Gucci //

Siste innlegg