Uken som gikk

Ukens høydepunkt: SOLEN. Hallo hvor fantastisk har det ikke vært? Bare “synd” jeg reiser til LA om 2 dager. Skal ikke klage for jeg er ganske happy for det. 

Ukens tanke: Du trenger kun deg selv. Du trenger ingen andre for å være glad eller lykkelig. Alt du trenger finnes allerede inni deg, så du må bare bli kjent med deg selv godt nok, så vil du ha det bra.

Processed with VSCO with f2 preset

Ukens matopplevelse: Mhh. DIM SUM ? Første gang jeg smakte dette. Det var egentlig kun en forrett, siden alle andre skulle ha det. Valget ble på dim sum fordi jeg kjente igjen ordet etter at Anniken hadde snakket så mye om det for lenge siden. And wow. Det blir ikke siste gang.

Processed with VSCO with m5 preset

Ukens Flause: Det er veldig typisk meg og søle, jeg søler på meg selv, på andre og jeg velter alltid ett eller annet. Men når vi satt på en cafe i Paris, så får jeg servert kaffen min og det første jeg gjør er å søle den utover bordet på alle de andre. Heh. Sorrrriii.

Ukens innkjøp: Mitt høyeste ønske har gått i oppfyllelse, jeg har kjøpt meg min første andre Chanel veske.. Den andre jeg har er jo vintage, men nå er jeg den aller første eieren av klassisk Chanel Flap bag. 

Processed with VSCO with m5 preset

Processed with VSCO with m5 preset

Ukens låt: Runaway – Sasha Sloan // Denne låten er så meg på så mange måter. 

Ukens “weird obsession”: Blue Cheese 

Ukens opptur: Jeg gikk rundt alene i Paris, det var så stille og rolig med en liten bris og jeg hørte på musikk til jeg kom til Eifel Tårnet. en helt fantastisk opptur!

 

 

 

FACEBOOK // INSTAGRAM // SNAPCHAT: KARIANNEVILDE

Siste innlegg