UKEN SOM GIKK

Jeg husker hvor godt dere likte høydepunktene, så why not starte med det igjen.

Ukens høydepunkt:

Mine kjære tatoveringer forsvinner sakte men sikkert nå! Jeg fjerner mine på REMOVE i Oslo, der dere får 20% avslag ved å bruke rabattkoden “karianne20” og gratis konsultasjon til en verdi av 590 kr – [email protected] – 99779077

 

Ukens tanke:

Spare penger.. Dette er noe jeg må bli flinkere til!

 

Ukens matopplevelse:

En fantastisk salat på Anchas bodega i Drammen

Ukens Flause:

Dette er egentlig flaut på han sine vegne, syntese nå hvert fall jeg. Men Julianne (selvfølgelig skjer det alltid noe når jeg er med henne) og jeg var på sats. Vi ser to ledige møller, og går på de. Men etter jeg har startet ser jeg en grønn flaske stående på den, så jeg sier høyt, “ånei, jeg tror denne er opptatt?” Julianne er like ufokusert som alltid, så fyren ved siden av meg igjen svarer at han som var der har dratt. Jeg setter da flasken hans ned på bakken før jeg fortsetter. Jules og jeg trasker, går og snakker en stund, før noen skriker bak meg om at det var hans mølle. (Forutsett at det var veldig mange ledige møller rundt oss, og han hadde heller ingen han trente/løp ved siden av). Jeg svarer beklager tilbake, det visste jeg ikke – men jeg regnet nesten med at han skulle velge seg en annen mølle, siden jeg løp ved siden av venninnen min. Men neida, han er fly forbanna, skriker om at han har vært på do, og han dytter meg nesten av. Han stiller seg oppå mølla jeg er på, MENS båndet fortsatt står på og jeg går på den. Jeg måtte hoppe på kanten til Julianne, så jeg ikke skulle gå rett på snørra. Jeg gikk bort til en av de hundre andre som var ledige, også hørte jeg bare han være frekk mot Julianne, før hun flyttet seg etter meg. Er det muuuulig.

 

 

Ukens innkjøp:

Siden all sminken min har blitt stjålet, har jeg måtte kjøpe inn alt på nytt..

 

Ukens serie:

Grace and Frankie.. Gud, jeg har sett den så mange ganger nå!

 

Ukens Trening:

Det må være skituren til Gab og meg. Det var en så fantastisk tur.

Processed with VSCO with c1 preset

 

Ukens lættis:

Det må være da bilen min måtte bli tauet opp fra en bratt bakke. Bilen hadde stått fast i sånn 3 timer, før noen må trekke opp bilen. Gab står utenfor for å dirigere, jeg sitter i bilen for å styre den. Bilen blir slengt fra side til side, jeg rekker så vidt å reagere, så plutselig ser jeg et glimt at Gab som hopper forskrekket opp i snøhaugen, bilen snitter henne, jeg blir fortsatt dratt videre oppover, før jeg “endelig” er på toppen. Vi braser ut i latter, synet av den lille bilen bli dratt oppover i etthundre og hælvette, Gab. Hoppet hennes var pricelessssss. Altså, det er umulig å forklare denne situasjonen, men ja. Jeg har ikke ledd så mye på LENGE.

Ukens låt:

Birds Fly – hardwell, Mr. Probz

 

Ukens opptur:

Hundene mine er tilbake igjen, etter en altfor lang hyttetur.

Ukens nedtur:

Det er så ufattelig kaldt at jeg ikke orker tanken på krype ut av sengen om morgenen.

Ukens nedtur 2:

Jeg har levert inn bilen min på rep, fordi den skulle EU-godkjennes, men noe er visstnok galt med motoren.. Såååå.. Bye bye car. Tror jeg må skaffe meg en ny bil. DET er kjedelig.

 

FACEBOOK // INSTAGRAM // SNAPCHAT: KARIANNEVILDE

Siste innlegg