Vil du lære deg å legge vipper?

20% rabatt volumvipper og 15% rabatt på kurs ut MARS!!

(Sponset behandlinger)

Hei, fine dere! Jeg har noen gode nyheter til dere. Min fine gode hudpleier Gentiana har vippekurs for dere, der dere lærer hvordan dere skal legge vipper og får bevis. Nå får leserne mine hele 15% rabatt på kurs ved å bruke rabattkoden “kariannevilde” – samme gjeleder nytt sett med volmumvipper, da får du hele 20% rabatt, og dette gjelder ut hele MARS! (Kan ringe eller sende melding til: 99224098) Jeg føler meg 10.000 ganger bedre når jeg har på vipper (og negler), det er som om det er det lille ekstra man trenger for å føle seg fresh. For ikke å glemme bryn. Bryn, de er viktige. Jeg fikser alltid brynene mine hos henne når jeg tar refill av vipper, da vokser hun og farger de. Aldri om jeg skal slutte med det. I den ellers stressende hverdagen, er det så viktig at vi tenker litt på oss selv også. 

Ta kontakt med Gentiana på mobil: 99224098  eller facebook HER

Dyktig, profesjonell og god hudpleier, vippeteknikker og makeup artist. NB! Hun vokser og gir massasje, da jeg er en anti-hår-person, vokset hun bokstavelig talt hele kroppen min. Jeg skal snart inn for å teste ut massasjen hennes, da jeg er et luksusdyr og stresser over middels mye – noe som utgjør at jeg er veldig stiv i nakken og ryggen. Derfor gleder jeg meg masse til å legge meg ned og få massasje av henne. 

 

Men ikke glem rabattene hennes, 20 % på nytt sett med volumvipper og 15% rabatt på kurs – bruk rabattkoden “kariannevilde” ved bestilling.

 

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg