Gled deg

I dag våknet jeg 5 AM, gått tur med hundene, laget god og sunn frokost før jeg egentlig skulle på sats, men neida. Det er søndag, og de åpnet ikke før 9 AM – derfor valgte jeg å sette på klesvasken, rydde og begynne å kildesortere! Ha Ha, har nok gått en kule varmt hos meg nå, men jeg føler det er viktig at vi begynner å tenke litt på miljøet rundt oss. Når jeg stod i kjøleskapet og skulle sortere maten, innså jeg hvor mye plast og emballasje vi bruker? Jeg så en video der det var en dame som kun skulle kjøpe mat uten emballasje i 30 dager, men alt hun kunne jo kun kjøpe rotgrønnsaker og noe løsvekt.. Hvert fall. Det fikk meg til å ville prøve å kildesortere litt og jeg skal prøve å ikke bruke/ta imot plastposer fra butikker. Selvfølgelig vet jeg at jeg ikke kommer til å bli crazy, men det er viktig at man passer litt på seg og sitt. Når sant skal sies, etter jeg “startet” ser jeg hvor himla mye plast vi har og bruker? Alt har plast, og alt har unødvendig mye plast…? Vi/jeg har blitt veldig blind på alt, fordi man er så vandt med det, men når du først begynner å tenke på hvor mye plast og emballasje vi bruker, får man en liten Wake up Call.

Men tilbake til trening og mat. Treningen er i full gang, og videoer skal snart opp og ut på youtube. Jeg vet jeg ikke har vært noe aktiv der før, så derfor må dere gjerne følge den HER for å få med dere hver vlog som blir lagt ut. Vi skal selvfølgelig få til at de kommer ut på samme dag hver gang. Alt kommer til å ha en sammenheng, så det blir som en liten serie. Alt jeg kan si, er at jeg er latterlig støl i dag. Jeg kjenner at kroppen fikk kjørt seg i går, og mer skal den bli presset til.

Vi syntes at det er veldig gøy og bra at dere spør om ting dere lurer på, som vi kan forklare til dere i videoen. Jeg skal selvfølgelig få tatt å lagt ut oppskrifter og tips til diett til dere her på bloggen, og noe kommer til å komme på vloggene.

Gleder meg til reisen videre, så får dere ha en fin søndag videre.

    1. Lurer på om du tjener penger på bloggen? Har veldig lyst å satse på blogging, men nyskjerrig på hvor høyt du må være på listen og hvor mange lesere du må ha daglig for å tjene litt. Hvordan blir du kontaktet evnt.. Setter stooor pris på svar 🙂

    2. Anonym: Det er litt forskjellig fra samarbeid til samarbeid. Du kan evt legge ut affilate/linker, som du ta tar en viss sum av det du selger utifra den linken 🙂 Du kan også si at du skal ha penger for samarbeid når du blir spurt om du kan promotere for noen. Lykke til videre 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg