Jeg fjerner flere tatoveringer

FÅ 20% AVSLAG OG GRATIS KONSULTASJON

Hello fine dere. I går tok jeg behandling nr to for å fjerne tattoveringene på fingrene mine, men jeg bestemte meg for å fjerne tatoveringen jeg har på skulderen i samme slengen. Jeg var så glad for at jeg valgte å fjerne den også, at jeg ringte nesten halve vennegjengen når jeg var ferdig, så de slipper å høre meg klage over den. De vet hvor flau jeg ble når folk spurte meg om den, at jeg faktisk ikke klarte å fortelle hva som stod på den. Enten så måtte venninnene mine “si” det, eller så måtte de bare leve videre uvitende om hva som står der.. Men ja. Nå har jeg startet første behandling på skulderen, og behandling nr 2 på fingrene gikk strålende. Jeg ser at det ikke tar lang tid før all skriften er borte derfra, noe jeg gleder meg utrolig mye til. Jeg er så glad at det finnes muligheter for at man kan fjerne ting man angrer på, og menneskene på REMOVE OSLO er så utrolig hyggelige, effektive og gode mennesker. Noe jeg syntes er veldig viktig for at jeg skal kunne trives.

 

Bruk kodeordet “Karianne20” for å få hele 20% rabatt ved kjøp av minst 3 behandlinger og gratis konsultasjon til en verdi av 590 kr. Det er så fantastisk, da jeg vet at jeg ikke er den eneste som angrer for tatoveringene mine. Hvis du har noen spørsmål eller vil ha en uforpliktende undersøkelse, kan du sende en mail til: [email protected] – Det er en fantastisk julegave å gi bort eller gi til seg selv, hvis du har noe på kroppen du gjerne vil fjerne. Det er veldig mange som spør meg om pris, men det er forskjellig fra tatovering til tatovering, derfor burde dere sende de en mail med spørsmål om pris og eller andre spørsmål.  

Flere spurte meg om hvordan bruke rabattkoden. Det er bare å oppgi “karianne20” når du bestiller. Om det så er på mail, melding, telefon eller på nett. Deretter vil de da ordne resten.

 

 

 

Kontakt : [email protected] – 99779077 – 

Pilestredet Park 7, 0176 Oslo

 

Har du fjernet tatoveringer før, eller har du planer om det? Fortell meg deres historie.

// I samarbeid med remove.no //

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg