Ny seng til jul?

// I samarbeid med chilli.no //

 

 

 

 

For meg så er seng noe av det viktigste som finnes. Jeg klarer ikke å sove hvis sengen er vond å ligge i – bokstavelig talt. Store gode senger med deilige puter og dyner – finnes det noe bedre? Vi bruker nesten halve livet vårt på å sove, så hvorfor skal man da nøye seg med noe man ikke trives i..?

Kanskje noen kjær eller nær har ønsket seg en ny seng, eller trenger kanskje du en ny? Hva er vel bedre enn å gi eller få det i julegave? Chilli.no har satt ned prisen på alt, og prisene er til å gråte gledestårer av. Prisene er så utrolig gunstig, sengene er heller ikke bare fine og se på, men veldig behagelige. Du kan jo selv velge om du vil ha hard eller myk seng. Jeg liker mine senger så myke at man drukner, men vi er jo alle forskjellige. 

De har senger med oppbevaringsplass noe jeg syntes er helt amazing, og skulle nesten ønske alle senger hadde det. Jeg har alltid store problemer med å oppbevare div ting, gjesteputer og dyner, sengetøy og håndklær passer perfekt under sengene. Ja, you name it. Kanskje vinterklær på sommertid. Noe så genialt. Spesielt hvis du har en litt mindre leilighet, og du må være kreativ med plassen.

 

 

Trykk direkte på bildene for å komme inn på siden

 

                              

– Chilli har flere av de fineste sengene jeg har sett – 

 

 

Senegene får du kjøpt i forskjellige design, farge, størrelse og mykhet. Det er massevis av senger der inne, og det finnes 1 seng til enhver smak.

Hva syntes dere om sengene? Flere som trenger ny seng, eller vet om noen som trenger?

 

 

 

 
 
 

Siste innlegg