What`s your type?

Jeg har alltid sagt “I don`t have a type” – noe jeg egentlig ikke har, men det følger kriterier. Neida, sikkert ikke kriterier, men det er enkelte ting jeg selv vet at jeg følger med på, hvis man kan si det sånn? Well, her kommer listen min.

 

Øynene dine. Altsååå, jeg vet ikke helt hvor jeg skal starte, eller hvordan jeg skal forklare øynene til personer. Men jeg er ganske flørtulf (som jeg pleier å kalle det), og du må være ganske flink til å bruke øynene dine riktig. Får du meg ut av spill, så har du gjort en god jobb. Jeg er vanligvis ikke den som taper stirre-konkurransen, så du skjønner nok hvor jeg vil med dette. Farge har for så vidt ikke noe å si, men blikket er nok numero uno.  For ikke å glemme et lurt smil på slutten.

 

Du må være høyere enn meg. Noe som kanskje ikke er så veldig vanskelig da jeg er 165 høy, men jeg blir så trollbunnet av at jeg må få nakkesleng av å se på gutten. he he

 

Hendene dine. Det er ingenting du får gjort med de, men jeg har hatt en tvangstanke fra jeg var liten om at gutter må ha fine hender. Generelt servitører og folk som skal ta på maten min!!! Hvis du har stygge, klamme, svette, møkkete hender. Da klarer jeg ikke. Jeg vet man skal appriciate alle for hver enkelt, men hender er veldig viktig for meg. For å sjarmere meg, så MÅ du ha fine hender. Haha, jeg vet det er så rart, men jeg har så stygga på ekle hender, at det står såpass høyt oppe på listen min. Fra første sekund har jeg allerede studert de.

 

Humor: Får du meg til å le, er du på rett kjør – noe som heller ikke er så vanskelig da jeg har veldig dårlig og tørr humor.

 

 

Jeg har jo ikke en type, det vet nok alle de som kjenner meg, men jeg vet at jeg følger med på disse 4(5) tingene. Selvfølgelig får jeg bakoversveis av en solbrun surfer med intense øyner og en bra kropp, men det er ikke et kriteriet. Dette er selvfølgelig “listen” uten personlighetstrekk og diverse, men de småtingene som alltid ligger i bakhodet. Hva er dine små tanker? Har du noe som du vet er ganske sykt? Tell me.

 

Siste innlegg