Mine hudpleierutiner

 

Dette er ikke reklame eller sponset produkter. Kun ærlige meninger.

 

Jeg har sluttet med hudkremer til ansiktet etter at jeg startet med Bio-Oil. Huden blir bare bedre og bedre ved å bruke naturlige oljer, og huden blir heller ikke oljete. Tea Tree Oil – er for kviser, og det er det beste produktet jeg noen gang har testet. Ta det på kvisen du har fått  med en Q-tips før du legger deg, og når du våkner er kvisen enten borte, eller klemmeklar. Den har kommet for å bli i toalettmappen min.

REN serien har vært en veldig stor favoritt i lang tid, og renseproduktene har gjort jobben sin. Jeg bruker den gusjegrønne serien, som er for kombinert hud. Cleansing gel for å fjerne sminken, eller når jeg vasker ansiktet mitt. Jeg tar alltid Clarifying toner/tonic wather på en bomullspad for å fjerne resterende sminke, og fjerne fett fra huden.

 

 

Skrubb: Micro Polish cleanser fra REN – Den bruker jeg hvis jeg skal rense og skrubbe huden godt. Den skrubber såpass godt, at du ikke burde ta den på etter du har fått farge i ansiktet. Den fjerner det også..

Flash Rinse – Bedre skal du lete l e n g e etter, uten å tulle. Jeg husker når nesten alle tingene mine hadde blitt stjålet her hjemme, så var den en av de første tingene jeg kikket etter. Dette er altså en 1 minutt maske som gjør jobben sin på alle mulige måter. Jeg bruker denne alltid dagen før jeg skal noe spesielt, og den varer i 3 dager. Huden blir glatt, porene trekker seg sammen og du ser ut som om du har huden til en 10 år gammel jente. Man må følge bruksanvisningen fra punkt til prikke for at den faktisk skal fungere:

Vask og rens huden din som du alltid gjør før du skal bruke en ansiktsmaske – deretter tørker du huden din, for det er viktig at huden din er tørr når du påfører denne. Påfør masken i ansiktet, masser masken i sirkler – deretter dupper du fingrene dine i varmt vann og klapper vannet på masken for å aktivere C-vitaminene. Sett alarm på mobilen og vask den av etter 1 minutt. Du vil allerede da se betydelig forskjell. (P.S det er ikke alltid den virker 100 % første gangen på alle. Hvert fall ikke etter hva jeg har sett på noen, men den vil det etter ett par ganger)

 

De gangene jeg vil ha farge og fuktighet til ansiktet, så bruker jeg jet set sun sprayen min som man kan kjøpe hos Ambience i Drammen (Hudpleieren min) – Det er en naturlig spray som gir farge til ansiktet ditt. Fine med denne er at du kan spraye den over sminken din!! Har du opplevd at du er ferdig sminket, også innser du hvor blek du er og angret for at du var smart nok til å ta på selvbruning? Da er denne et must i toalettmappen. P.S – den smitter IKKE til hår eller klær, så du trenger ikke være redd for at alt rundt deg skal få selvbruning på seg også.

For en gylden og fuktig hud bruker jeg Glam Glow masken.

 

 

Det var mine IKKE SPONSET produkter, som har vært godt brukt for en grunn.

Siste innlegg