Kansellerer julen

Processed with VSCO with f2 preset

I dag har vært en litt hektisk dag. På morgenen var dagbladet innom for å ha et lite intervju med meg. Et par timer gikk til spørsmål og mye latter. Vi bestemte oss for å spise på Brask & Bramm – og det kommer sikkert ikke som et sjokk, men jeg valgte å teste ut den nye burgeren de har fått på menyen. 

Processed with VSCO with c1 preset
 
Kaltrina bestilte Chilli Chicken Curry, for hun har litt bedre fantasi enn å bare bestille burgere – men jeg vet at en burger aldri slår feil, derfor klarer jeg heller ikke slutte.​ 
 
Processed with VSCO with f2 preset
 
 . . . 
 
Jeg husker jeg fikk spørsmålet om hvorfor jeg aldri pynter til jul, og det er rett og slett fordi jeg HATER julen. Det er den falskeste tiden i året. Alle går rundt og kjøper fine gaver til hverandre, pynter og tømmer hele lommeboken. Smiler til folk de ikke kjenner, er generelt lykkelig i en hel månede. Men fra det minuttet klokken har slått 12 på nyttårsaften går alle tilbake til sitt normale, ufine seg igjen. De har så mange gjøremål, 2000ognyeåret, det året skal jeg gjøre ditt og datt. Hele desember planlegger du ditt nye og fine år, men er det noen som holder målene sine..? Er det noen som virkelig ble så gode av den besvimende Desember måneden, eller går man tilbake til samme gamle vaner. Man er bare så ruset på alle de FINE juletilbudene, ALT er så billig, og du er pålagt til å være overlykkelig. Jeg feirer ikke jul. Jeg kan ikke huske sist jeg gjorde det – foruten om den ene gangen med eksen min, og en annen venninne som tok meg med hjem til familien sin i Arendal. (Noe jeg syntes var utrolig koselig altså, misforstå meg rett) – men for meg, så er ikke julen noe jeg liker. Falskt, juglete og masete. 

 

Dette er nok første året jeg ikke har lagt noen rømlingsplaner faktisk..  I fjor bodde jeg i Los Angeles, og spiste på tocaya organica​. De andre gangene har jeg rømt til Paris, Egypt, London 2 ganger, Italia og de andre stedene husker jeg faktisk ikke, eller jeg har blitt i Norge noen ganger, men da har det vært film-maraton og ventet på at den kjedeligste og lengste dagen i året går fort over. Meeeen hva jeg finner på i år vet jeg ikke, men jeg har funnet en “ikke-feirende-jul-venninne” – så vi kan kansellere julen sammen.

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with b5 preset

Forsåvidt så skal alle ha lov til sine meninger, og dette er kun min mening. Jeg har aldri følt julestemning, og jeg kan aldri si at jeg har fått den gode perfekte julen som barn heller – noe som utgjør at jeg ikke er den mest Desember-glade jenta som finnes.  

Processed with VSCO with f2 preset

 

 

 

 
 
  1. Oi! Det har jeg ikke vært borte i før, en som ikke liker jula.. Hmm,, du får kose deg forde 🙂 eller til tross for… 🙂

  2. Høres ut som om du ikke har noen gode minner rundt jul, og jeg syns det virker som du ikke har så god kontakt med familien din? Og da har jeg full forståelse for hvorfor du ikke er no særlig glad i jula når det her er en ekstremt familievennlig tid. Mange som har det sånn som deg, og da blir jula en veldig sår periode.
   Jula er utrulig koselig når man har en fin familie. Hvis du stifter en egen familie en dag så håper jeg også du kan finne gleden i jula og skape gode minner sammen med dem<3 Da kommer du til å skjønne hvorfor jula er så godt likt som den er.
   Ønsker deg uansett en god jul. Jeg har trua på deg og din framtid<3

  3. HELT ENIG MED DEG!!
   Hater alt som har med jula å gjøre, den eneste grunnen til at jeg er med på julaften er pga min lillebror.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg