Ta vare på huden din.

//Sponset Behandling//

 

Det er på tide at Norske kvinner begynner å tenke mer på huden sin. Rense den, pleie den og bruke riktige produkter. I går på selveste valentines day, dro jeg innom vakre Gentiana i Drammen for litt ansiktsbehandling. Jeg er ganske paranoid og dramatisk, så hvis jeg har jeg fått 2 kviser i ansiktet får jeg jo helt angst og tror man kan se de fra månen.  Derfor dro jeg til Ambience hudpleie for litt syrebehandling og voks og farge av bryn. Det var virkelig på tide at jeg fikk fikset de brynene mine..

 

Behandlingen jeg tok heter Salisylsyre peel. Ord pris er 1000kr, men dere flotte mennesker får den for kun 480kr nå. Den er for de som sliter med urenheter, sorte prikker og høy talgproduksjon. Jeg sliter ikke med det, men det er deilig å få renset av litt smusk og shit som setter seg inn i huden. Jeg kunne allerede se hvor mye finere huden min hadde blitt. Den dagen man tar behandlingen vil huden din skinne, så jeg glinset ganske mye når vi jentene satt på Hanami og spiste, men ellers var huden glatt og fin. 

Dere kan se flere av behandlingene hennes HER – Hvis dere liker siden kan dere følge med når det blir lagt ut nye ting og bilder. For at jeg skal trives på en skjønnhetssalong må atmosfæren være behagelig og behandleren være et menneske jeg kan slappe av med. Derfor anbefaler jeg hende på det sterkeste, selv om dette er en sponset behandling. Huden din vil du alltid ha, så ta vare på den mens du enda kan, og spander på deg gode behandlinger. Vi kvinner trenger å tenke på oss selv og føle oss fine. 

 

Kontakt: 99224098
 

3 kommentarer

Siste innlegg