Vine, dine & kjærestemas

 

Processed with VSCO with b5 preset

 

I går tok jeg meg turen innover til Oslo for å få unnagjort noen møter, og ikke minst møte Anni igjen. Det var tro det eller ei, første gangen jeg hilste på typen hennes? Noe som var veldig rart, for jeg har følt jeg har kjent han i evigheter. Jeg har jo vært hjemme i 9 dager, men allerede vært i Trondheim og frem og tilbake til Oslo, så er kanskje ikke så rart vi ikke har hatt tid til å treffes. Men når jeg så den lille sauen var det som om jeg kjente han, altså at vi har være bestevenner siden vi ble født elrns. Vi ga hverandre en stor klem og begynte å snakke om noe random tror jeg. Ikke vet jeg, men godt var det å se de to. Jeg blir jo tross alt kjæreste nr 3. Etter møtet drar Anni og jeg hjem for å møte Joakim. Godgutten, han er uten tvil en av de beste guttene jeg har møtt. Anyways, vi alle 3 hadde så utrolig mye å snakke om siden jeg har vært borte så lenge, så vi skravlet i evigheter før Anders kom hjem med middag til oss. Stjerne i boka for å kjøpe med blomster til Anni og yoghurt til Joakim og meg. Love him already.

Processed with VSCO with b5 preset

 friends – wine – love – pillowtalk
Processed with VSCO with b5 preset

Processed with VSCO with b5 preset

Processed with VSCO with b5 preset

 

Vi koste oss med rødvin, mat og ærlighetens prat i evigheter. Elsker å være med mennesker man kan diskutere livet med, bare sitte der rundt bordet og si alt som faller seg inn. Også til dere som lurer på om vi virkelig kliner og koser så mye, så JA. Bra Anni og jeg ikke har sperrer, ellers kunne man nok følt seg utenfor. Men nå har hun vært 5 år med at jeg har hatt kjæreste, så er jo min tur til å være hennes tredje hjul en gang for alle. 

. . .

Nå skal jeg også få prøvd å komme igang for fullt med å blogge også. Jeg har så mye å fortelle dere, ikke mist mye fremtidsplaner. Nå må jeg runde av her, svare på noen mailer, ta noen telefoner og lufte hundene. Vi snakkes <3
 

  1. Hei! Farger du etterveksten mørkere eller er du naturlig mørk? I så fall hvilken farge bruker du?
   🙂

  2. Noen spørsmål:
   Hva syns du om H&M etter Anniken hva med på Sweatshop?
   Nu når du har komment tilbake til Norge, jobber du på samme plass som før du reiste?
   Hvordan er stemning mellom deg å Simen vist dere møter hverandre på fest?
   Kan du anbefale brae ute steder i Oslo/ Drammen?

  3. Koselig:-)
   Men bare lurer på en ting, når du var i LA hørte du og vennene dine på en sang hele tiden og sang på den, vanskelig å forklare men tror det var noe med “tuesday” og “party” inni den Hahah. Hvis du skjønner hvilken jeg mener, hvaa heter den?:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg