Jeg svarer.

Holder du på med Steven Kelly? – Heh, nei!

Du har ikke lyst til å komme hjem snart? Vil helst ha deg hjem…. – Jeg kommer hjem i Februar <3<3

Hvordan var det å finne bosted i LA? – Hm, første uken min bodde jeg på AirBnb, før det plutselig ble et rom ledig i huset der Julianne bor. Nå bor jeg i en leilighet til en kompis jeg har blitt kjent med her nede. Han leier ut rom og leiligheter her i West Hollywood – så han hjelper meg og jeg hjelper han. Det skal sies at jeg har vært utrolig heldig mens jeg har vært her nede.

Processed with VSCO with p5 preset

 

Hvordan skaffet du deg venner?- Jeg er veldig utadvendt… Jeg får meg venner bare av å gå ut av døren.. Jeg vet ikke? Av en eller annen grunn så får jeg venner. Kanskje fordi jeg snakker med random mennesker, også utveksler vi telefonnr, også blir jeg kjent med vennene deres og vennene der igjen. 

 

Hvordan ser en typisk dag ut der? – Hm, det spørs helt på dagen, humøret og hvem jeg møter opp med. Men en dag kan være at jeg spiser frokost, så drar jeg rett på trening,- hjem dusjer, fikser meg. Møter noen i sunset blvd eller santa monica, spiser lunch. Enten tar noen drinker eller gjør noe annet – kjører rundt i L.A – spiser middag – også drar man på byen/fest/event. 

Hvordan endte du opp med å henge med Dan Bilzerian? – Los Angeles er en by full av kjendiser, kjendiser jeg aldri har hørt eller sett før, og kjendiser alle vet hvem er. Anyways, så uansett hvor du går eller er så møter du på de, du fester med de og blir invitert med hjem til de. Ting bare skjer.

Har du noen tips til hvordan å tenke på noe annet enn gutten man har kjærlighetssorg over? Er i samme situasjon som deg, går på videregående så har ikke muligheten til å dra bort for en stund.. – Åhh, jeg har så mange. men det aller viktigste du kan gjøre, det er å innstille deg selv på at det er over. Vet ikke helt hvordan jeg kan beskrive det noe bedre enn at, du bare må innstille deg på det? Si til hjernen din, det er ferdig, ingen vei tilbake. Ikke møt han, prøv ikke å snakke om han og ikke se på gamle bilder. Gå ut på en løpetur hvis du er lei deg eller sint. Det er noe av det beste som finner, løpe når man er såra. Du får ut så mye mer. Sett på favorittsangen din, få det ut og løp av deg bena dine. Fortell deg selv at det er for det beste, gjør ting som vil gjøre deg selv lykkelig. 
 

Hvor blir du kjent med nye mennesker, og hvordan kommer du deg inn på kule kjendisfester? – Som jeg skrev over der, så er jeg bare veldig utadvendt og elsker det å bli kjent med nye mennesker. Også blir jeg bare kontaktet av kompisene til div kjendiser ellers er det promotører og div andre. L.A er byen der alt kan skje, du kan få til alt så lenge du bare vil det. Jeg har talent speidere som ringer og tekster meg, og jeg tror jeg ville hoppet av glede og møtt alt og alle for noen år tilbake. Jeg ville nok gjort alt for å bli sett på den måten, men nå er jeg mer opptatt av å kose meg. Jeg vet ikke, men drømmer endrer seg og ting er ikke alltid som man trodde.

Hvor lenge skal du være der? Jeg skal tilbake til Norge i Februar! Gleder meg helt sykt til å se hundene igjen.

Hvor får du pengene fra til å kunne leve der? 🙂 Jeg sparte opp veldig mye penger før jeg dro ned hit. Ca. 50.000 kr

Hei. du stråler! Lurte på om du kunne fortelle litt om hvordan du har greid og blitt så fit på så kort tid! Eventuelt hva du har endret på mtp kosthold? Hvordan du trener? osv 🙂 Først og fremst tusen takk! Jeg har vært veldig fokusert på trening og kosthold. Jeg hadde personlig trener “Nichlas” som virkelig hjalp meg i gang, både fysisk og psykisk. 

Processed with VSCO with f2 preset

 

Når du drar på fester med tyga og de får du snakka Med dem eller er det mange mennesker og “kaos”? – Nei, jeg snakker med alle de jeg vil snakke med. Det er mest “kaos” utenfor, mtp paparazziene – ellers er det stappfullt på clubben og/eller housepartyet også. Men på cluben er jeg ofte på bordet deres, og på housepartyene er det ingen “fans” der. Sånn at alle går rundt casual. Flere av gangen har jeg måtte gi fra meg mobilen i døren av livvakter. Første gangen jeg måtte gi fra meg mobilen var når vi var på nach hos Chris Brown. Det var veldig nytt for meg, og jeg slet med å være der i så mange timer utenom å ha mobilen min – men nå har jeg blitt mer vandt med det.  

Jeg beundrer deg sååå mye, styrken din og måten du har håndtert bruddet på… jeg har en kjæreste, han lar meg ikke gjøre noe, han mistenker meg for alt, og jeg føler helt ærlig at han driver psykisk tortur, jeg elsker han men er bare 20 år og har innsett at livet mitt er over om jeg fortsetter å være sammen med han. Jeg vil komme meg ut av det på en best mulig måte, vi bor forresten sammen. Men kan du Værsåsnill komme med noen tips? Klarer ikke dette alene… – Jeg vet det er tøft, valget er veldig vanskelig også. Jeg vil jo aldri oppfordre noen til å gjøre det slutt med noen. Jeg husker når vennene mine ville at jeg skulle gjøre det slutt med min kjæreste, og de sa de ikke ville besøke meg (jeg måtte komme til de) – fordi de så at det drepte meg sakte men sikkert det å ikke kunne gjøre som jeg ville. Jeg vet ikke. Men det å reise, det å leve, det å sitte å se på solnedgangen, det å ha dype samtaler om alt og ingenting, det var meg. Og med en kjæreste kan du enten finne eller miste deg selv. Det er veldig lett å bli “fanget” i et forhold. Derfor mener jeg det er viktig at man tar ett skritt tilbake og tar et valg. Jeg trodde alltid at jeg kom til å være sammen med Simen for alltid, fordi vi alltid kom tilbake til hverandre, men jeg er 22 år – vi ble sammen da jeg var 17 år. Så for meg var det viktig at jeg kom meg bort og frem, ikke låse meg fast til noe. Jeg er enda unge, og har så mye foran oss. Men jeg kan forstå hva du mener med psykisk tortur, og det er ofte i de forholdene der det er hardere og komme seg unna. Men fortell til deg selv, DU MÅ. Stå foran speilet ditt hjemme – fortell deg selv at dette ikke er bra, fortell at du trenger å komme deg bort, du trenger ingen andre for å fortelle deg hvem du er. Du trenger ingen mann for å puste, og du vil klare deg. Når jeg har klart det, klarer alle andre det også. Vær forberedt på et hælvette. Vit at han 99% sikkert ender opp som en hore som vil pule alt med puls. Vit at han 99% sikkert vil prøve seg på venninnene dine – skjer det noe, er ikke de heller verdt å spare på. Selv hvor barnslig det er, blokker han på alle sosiale medier. I starten er det veldig viktig at du hverken møter han, ser han eller hører noe om han. Sosiale medier kommer alt frem. Slett gjerne vennene hans fra snap om nødvendig. (Veldig viktig at du ikke stalker fra andres tlf også)

Hvor bor du og hvordan får du så langt visum hvis du ikke har “fast” jobb eller studerer?? 🙂 – Jeg bor i West Hollywood. Horn ave. Du kan bo her 3 månd uten noe problem, også kan du søkte om å få det utsatt i enda 3 månd til aka 6 månd. Eller betale for en advokat.

Hvordan tjener du penger der nede? Hvor mye har du ca i mnd? – Jeg tjener ikke penger her nede – jeg bare sparte opp endel før jeg dro. Også fikk jeg den ene lønnen min i Desember for å fordele den ut i Desember og Januar.

Er det gøy og være singel i LA eller?😏 – Det er veeeldig gøy ja. Ha ha.

Visste du at Simen hadde sex med “ugla”? – Ingen kommentar.

Hvordan fant du ut at han hadde vært utro opp til flere ganger? Ingen kommentar.

Savner du Norge? – Nja. Jeg savner hundene og vennene mine helt sykt. 

Er det sant at du har vært hos Chris brown? Hvordan var det? – Ja, det stemmer. Det var veldig koselig de gangene jeg har vært der.

Hva er det beste minne hittil ? – i L.A? Det er uten tvil det øyeblikket Kaja og jeg hadde på vei til Santa Barbara. Jeg følte meg så levende, alt var ekte. 

Processed with VSCO with f2 preset

Håper dere fortsetter med videoblogger!!😀😀 – Jaa, me too faktisk. 

Hvilke kjendiser har du møtt hittil? har du hooket med noen? – Uansett hvor du går så vil du møte på “kjendiser” her nede. Du kan stå å danse med noen (eller kline), så finner du ut at det er noen du har hatt på snap eller har fulgt på instagram i en god stund eller at de er verdens kjente. Welcome to L.A.

Hvor lenge tenker du å bli i LA? For alltid.

Kan du fortelle litt om dine beste venner? Hva liker du med dem? – Christi har jeg likt siden vi møttes da vi var barn. Det er nok ikke noe jeg ikke liker med hun, foruten av hun kan ta med meg på dårlige spisevaner – men det samme sier hun om meg, så vi er nok ment to be. Anniken liker jeg fordi hun er min spesielle lille skapning? Den personen jeg kan ha evig lange samtaler om livet og ingenting med. Kaja er min tvilling. Min bortkommende tvilling jeg har det utrolig gøy med. Hun er min lille snik. Carina er tvilling nr 2, aka djevel tvillingen. Alle vet at ting går til H’ når vi er med hverandre. Veronica er min modell bitch? Liker hun fordi hun er ærlig og stiller alltid opp.

Hva synes du om bloggnorge? hvilke bloggere liker du best og minst og hvorfor? – Jeg leser helt ærlig ikke bloggere. Men jeg liker selvfølgelig Annijor sin blogg. Fordi hun er alltid hardtarbeidene og dyktig i det hun gjør. Liker minst, hm. Ikke at jeg ikke liker hun, men jeg har vært innom mamman til Michelle, og jeg føler det er alt for mye tekst og ting som ikke intrs meg. (Mye fordi jeg ikke har barn). Så det må være minst og best av toppbloggere. 

Hva bruker du mest penger på i hverdagen?Mat og uber. 

Er det mye narkotikabruk i LA? Ja! veldig. Så hvis jeg noen gang får barn, kommer jeg aldri til å la de vokse opp i L.A. 

Får du mye oppmerksomhet når du er ute i LA? – Skal jeg juge å si nei, eller være cocky å si ja..?

Er det lett å komme seg inn på kjendisfester? Hm, vet ikke..? Jeg blir bare invitert jeg, så går jeg rett inn med de folkene. Men jeg vet det er mange som står utenfor, som aldri kommer seg inn.

Digger bloggen din og at du er så åpen om alt og alltid sier hva du mener og tenker! – Tusen takk for det 🙂 Setter pris på det!

Har du møt noen rikinger hittil? – USA er veldig delt inn i to kategorier: Du er enten stein rik eller fattig. Så JA, jeg har blitt kjent med en del rikinger – fordi de er over alt her. 

Hvordan var det første møtet mellom deg og Dan Bilzerian? – Hm, Casual..? Jeg vet ikke. Det var første dagen min her nede, så jeg har opplevd en hel del etter det ;p

Hvordan har oppveksten din vært? ingen kommentar.

Hvordan er familien din? -ingen kommentar. 

Hvordan er det å være borte fra venner og familie så lenge?  Jeg savner de som bare f’en. Men det har fått meg til å innse hvor gode venner jeg har. Jeg gleder meg til å møte alle sammen igjen! Jeg har nesten lyst til å arrangere en stor fest, bare for å ha alle samlet på ett sted. 

Har du noen gang vært utro? Nei. 

Hvordan er ditt forhold til Anniken? – Veldig bra! Savner hun så utrolig mye at jeg fikk tårer i øynene mine når hun sa hun kommer for å besøke meg om 2 uker. Vi var jo seriøst gift. Vi måtte være med hverandre hver eneste dag, selv om det kun var for 5 minutter. Det er så sykt at hun har fått seg kjæreste.. Jeg var borte i hva, 2 uker før jeg fikk melding. Han har å dele henne med meg, pronto. #friesbeforeguys

Hvordan tjener du penger når du er i LA? Jeg tjener ikke penger her nede.

Hva er planene når du kommer hjem? – Det er først og fremst NYTE tiden med hundene mine. Kanskje jeg tar med noen venner opp på hytten min (og hundene) og bare nyte fjellet litt. Det skal sies at jeg savner Norsk natur her nede. Så blir det å pusse opp leiligheten min, noe jeg gleder meg til. Jeg har allerede lagt nytt gulv på soverommet mitt her nede i L.A og jeg har malt veggene. Så jeg er veldig glad i oppussing og endringer. + det er mye bedre når jeg kan bestemme selv. Og Jakt! Har ikke rukket det etter jeg tok Jäger prøven. 

bloggen din er gøy å lese 🙂 Så bra du liker den 🙂

hvor mye veier du og hvor høy er du? du har blitt slank og ser smashing ut 🙂 Hm, jeg veier 56/57 kilo, også er jeg 1.65 cm 🙂 Tusen takk! Viktig at man aldri gir opp. 

tjener du på å blogge? – Når jeg gjør en innsats og ikke “driter” i bloggen min.

kan du legge ut mer outfits? gjærne med linker av hvor det er kjøpt også. Ja, jeg har veldig dårlig samvittighet for at jeg har vært så dårlig til det. Jeg vet ikke, men det har vært veldig mye i det siste.. 

Kommer du hjem til jul? – Nei. Jeg var i Orange County på julaften. 

Processed with VSCO with f2 preset

Hva er vitsen med dyr når du drar ifra de? – Jeg hadde ikke planlagt å reise fra de, men vitsen er at jeg har en grunn til å komme tilbake igjen. De gir meg en stor grunn til å leve. 

Hva skjedde med deg og Simen? – Vi er som en håpløs Lovestory som ingen forstår seg på tror jeg. – begge var hverandres første store kjærlighet man møtte i en ung alder, der man blir den personen som setter spor i deg for alltid. Vi hadde nok fortsatt i evigheter hadde det ikke vært for at jeg avsluttet alt så brutalt. Men nok var nok, jeg måtte vekk for å komme meg helt vekk fra alt sammen. Jeg vil ikke ha noe kontakt eller vite noe. 

 

Hvem betaler for drinker og festingen der nede når det er så dyrt på byen i la og vegas? Det er “gratis” for jenter. Eller å feste i USA, nightsclubs det er ikke som alle andre steder. Man drar enten ut med promotørere eller eierne av nattclubben eller noen venner som kjøper bord med drikke. (Det er ikke vanlig at jenter bruker penger på nightclubs her nede). Også har man gratis drikke hele kvelden, også pleier man ofte ha pre-game på en Resturant, hvor det er gratis middag og drikke. Samtidlig er gutter/menn mye mer gentleman her, så de tar deg med ut å spise hele tiden.

Hvordan var det å kysse bilzerian? – Jeg har ikke kysset han..

Hvor mye savner du Carina når du er der borte? 🙂 – Savner hun sykt mye.. Kun 3 uker til hun kommer ned for å besøke meg <3

 

Hva skjedde med deg og Simen? Og hva med huset dere kjøpte i lag? 😮 – Jeg klarte ikke mer.

Kan du skrive hvor klærne du har på deg i innlegget “This pink wall is so fly” er fra? SÅåå fint:):):) – Tusen takk. Shortsen er fra Monkey og toppen er fra Nelly.

 

Har du møtt noen kjekkaser nede i LA? Det er veeeeldig mange kjekkaser her nede. 

Når tenker du å dra tilbake til Norge, igjen? – Skal tilbake igjen i Februar.

Hva savner du med Norge? Maten, hundene, vennene mine og fjellet.


Har du møtt mange kjendiser? – Well, det er alltid kjendiser ute på byen hver eneste dag. 

Hva er dine sterke og svake sider som person? – Jeg er har en veeeeldig kort lunte. Skal ikke mye til før jeg står i flammer. Jeg er veldig trofast som person, sier jeg at jeg skal noe – så gjør jeg det. Jeg husker jeg hadde en samtale med en dame her nede. Vi snakket om at jeg var det “sorte fåret” i familien / Familiens Kim K. At hvis noe skjedde så fikk alltid jeg skylden, og alle tror så mye bedre om de som virket meg uskyldige fremfor voksene eller andre mennesker. Og da sa hun; De mest ekte og trofaste menneskene er de som er smågale mennesker, de som snakker høyest, forteller om hvor fulle de var dagen før – eller sånn som jeg gjorde dro ned den ene siden av buksen når jeg kom inn i stua der familien jeg bodde hos satt for å vise dem den nye tatoveringen min. 

“Det er ikke galskap, det er ærlighet sa hun. De som virker så uskyldige og snille mennesker, er ofte de som skjuler seg bak en agenda. Du er den personen som skriker høyest om en tatovering, og alle dømmer. Men så sitter den “søte og uskyldige jenta” ved siden av, men 50 tatoveringer skjult for omverden. En dag vil flere forstå at det sorte fåret var ikke så sort allikevel.”

Savner du Simen? – Det er litt rart, men nei..? Jeg vet ikke, men jeg har det så bra her jeg er nå at jeg ikke rekker å savne han/det/oss/fortiden. Foruten om det så er jeg veldig bestemt person, og etter alt som skjedde så ser jeg ikke noe grunn til å savne det heller. Nå har jeg vært snusfri i 20 dager allerede. Jeg har ikke tatt èn eneste snus engang.

Stå på, og kos deg masse der nede:) – Tusen takk for det 🙂

Hva syns du om at marihuana har blitt legalisert i California? – Det har kind of vært lovlig her nede hele tiden, for du kunne gå inn og få medical kortet. Alt du trengte var å si du hadde vondt i ryggen elrns, så får du det koret og kunne røyke. Så det er egentlig ingen endring..? Foruten at du ikke trenger å skaffe kort.

Røyker du mer i USA enn du gjorde i Norge (sigg og weed)? – Jeg røyker ikke. De gangene jeg tar meg en sigg er når jeg skal holde noen med selskap på fest.

Er det befriende å kunne røyke uten å være redd for å bli tatt? – What..? Folk må skjønne at mye av snappene og statusen jeg skrev var ment som “joke”..

Hvordan får du råd til USA turen? Jobbet hardt for det.

Kjenner du mange i USA, eller dro du dit helt alene og møtte folk derretter? Isåfall hvordan og hvor møtte du de? – Jeg dro helt alene. Jeg kjente kun Julianne. men jeg visste at hun hadde kjæreste som bor i Pismo (5 timer unna), og at hun var hos han 4 ganger i uka +.  Så jeg var forberedt på at jeg måtte klare meg selv. Men nå kjenner jeg nesten alle her nede. 

Hvor i LA bor du? – Jeg bor i West Hollywood, Sunset blvd. 

Jeg har så lyst til å dra dit, men har som sagt ingen venner å dra med og syntes det er skummelt å dra alene og ingen å møte. Syntes du er tøff som føler drømmene dine! – Mitt råd er å kaste seg i det. Prøv deg frem, reis alene og voks på det. La deg selv feile. Fungerer det ikke eller noe skjer, så er det ikke verre enn å sette seg på neste fly tilbake..? Det beste med å dra alene er at man ikke trenger å være avhengig av noen andre. Du kan gjøre akkurat hva du SELV vil. Derfor anbefaler jeg deg virkelig å reise alene. Du vil vokse utrolig mye på det der.

Hvor møtte du Simen første gang? Det var hos Mikkel tror jeg.

Hvordan ble du kjent med Carina Dahl? Første gangen jeg møtte Carina var på 17. Mai. Jeg skulle egentlig gå i russetoget, men jeg valgte å bli med på 17. Mai feiringen til Sky Agency, og der møtte jeg Dahl. 

Hvordan forhold har du til familien din? Ingen kommentar.

Hvordan har du fått så mange kjendis venner her i Norge? Typ. Marius Borge, Annijor, Carina Dahl, Simen Auke, etc.. – Jeg ser ikke på vennene mine som “kjendiser”, men enten dukker de opp, ellers blir de sikkert kjente underveis. I don’t know.

Hadde du store pupper før du tokk sillikon eller var du helt flat? – Husker ikke hvordan de så ut for å være helt ærlig. 

Hvordan er det med hundene dine nå som du er borte så lenge? – Jeg facetimer med de veldig ofte! Men det skal sies at de har det veldig bra, men er veldig tøft å være borte fra de så lenge.

 

Hvilke steder bor du i USA? Først bodde jeg på La Brea som er i Hollywood. Etter det flyttet jeg til Glendale for å være roomie med Julianne, og nå bor jeg midt i West Hollywood.

Hvordan skaffet du deg kontakter der? Jeg er bare sosial. Hvis man først blir kjent med en her nede, så kommer alle andre strømmende på. 

Hvordan tjener du penger til det? Hvis du først bestemmer deg for noe, så vil du klare det. Jeg jobbet hardt og mye før jeg dro, også solgte jeg endel av tingene/klærne mine.

Og hvordan blir du invitert på fester med kylie, Tyga osv? Jeg blir bare kontaktet, eller så har jeg blitt kjent med folk som kjenner de. Her nede blir man bedt på date av både den ene og andre kjente artister eller skuespilleren. Det er L.A, alle er ett eller annet her nede.

så at julianne skrev på instagram”i never thought we’d be friends” eller noe,(stalker ja jeg vet x)) lurer på hvordan forhold dere hadde før og hvordan du ble til å bo hos henne? – Vi var ikke venner før, ha ha! Eller hun og Kaja var uvenner, og Kaja var bestevenninnen min, så jeg backet Kaja. ;p

hvordan app har du brukt for å få sånn “3D” effekt på bildene dine på insta? – Et filter som heter Chromatic på facetune.

Når begynte du å snuse? – I 1.klasse på VGS.

Hvor ofte tar du deg en sigg? – Jeg sigger ikke. Noen ganger kan jeg ta det for å holde noen med selskap. 

Kommer du til å erstatte snusen med sigg? Nei.

Feiret du jul i USA eller dro du hjem til Norge? – Jeg var her i USA.

Digger deg og bloggen din!Tusen takk for det :))

  1. Blir du også invitert på rød løper eventer? Slik som eks. Golden globe som er nå? Eller MTV awards, choice awards eller lignende? Eventuelt afterpartyene? 🙂 bra du er så ærlig på spørsmål forresten, kult gjort!

  2. Hva er planene dine fremover? Så du hadde svart at du vil bli i LA 🙂 Studie eller jobb??
   Også lurer jeg på hvor man bør spise og bo om man skal ned på en 2-3 ukers reise? 😀
   Xo

  3. Meg og en veninne skal bo et semester i USA, vi er da 20 år gamle. Er de strenge på det med alkohol der nede, eller går det fint om man kjenner de rette folkene?

  4. Hei! Jeg og en venninne vurderer å studere et semester i LA, jeg er 20 år, men venninnen min er 21. Er de veldig strenge på aldersgrenser på byen? Eller kommer man inn så lenge man ser bra ut(?) har hørt man blir kjent med promotører osv… hvordan tror du det er? Er det best å vente til jeg fyller 21? Håper på svar:))

  5. Anonym: det er “strengt” her nede. Men når det kommer til clubber osv, så går man ut med promotører, og de har som oftest fake legg klart til deg, som du kan bruke. Har hatt flere jeg kjenner som er lyse i huden har brukt legget til en som er mørk i huden. Men vaktene bryr seg ikke så lenge de har et legg de ser på. Så som en jente ser jeg ikke noe problem med å dra hit som 20. Alt ordner seg 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg