Første jeg tenker på når jeg våkner – siste jeg tenker på når jeg legger meg.

Det har vært en stor del av livet mitt. I gode og onde dager. Jeg vet ikke om det bare var en vane eller om det var noe jeg trengte. Men etter 6 (med noen små pauser) trofaste år med snus, prøver jeg å slutte igjen.

Jeg har klart 2,5 dag og det har vært fryktelig vanskelig. Men så bestemt som jeg er, er jeg bestemt på at jeg skal klare det! At det kun er en tanke i hjernen min, ikke noe jeg trenger. Det går helt fint når jeg ikke tenker på det, da kan jeg gå evigheter.. Men hvis jeg akkurat har spist, når jeg våkner, eller etter jeg har pusset tennene, dere vet alle disse tingene.. Da er det helt jævlig. Jeg husker sist gang jeg prøvde å slutte, var jeg snusfri i  ca. 150 dager og det var fortsatt det først jeg tenkte på når jeg våknet, rett etter jeg hadde spist og når jeg skulle legge meg. Så jeg vet det kommer til å bli så utrolig tøft. Mye av grunnen til at jeg startet igjen, var fordi jeg først hadde sagt – “det skader ikke prøve en”, dere vet den lille tulletingen, en gang skader ikke.. Samtidlig som jeg hadde lagt på meg a lot. Tuller ikke, jeg var så feit på slutten der at jeg faktisk måtte starte igjen.. Man  kaster jo i seg alt, alltid småspiser for å holde munnen okkupert. Derfor skal jeg prøve å ha mest mulig tyggis, trene enda mer og spise epler de gangene jeg vil spise godteri. (Jeg har det tungt allerede). 

Selvfølgelig skulle jeg slutte når jeg var på mitt sykeste her nede. Jeg hadde akkurat landet fra Vegas igjen, og jeg skulle egentlig flytte den dagen – men jeg var så syk at jeg sovnet hos Julianne.. Så da måtte jeg stresse alene med all bagasjen min dagen etterpå. I en UBER, fordi ingen kunne hjelpe meg den dagen der.. Alt jeg tenkte og trengte var en snus som kunne roe meg ned, MEN nei. Jeg klarte å bite tennene mine sammen. Når jeg skal klare ting, da skal jeg klare det også. 

Jeg krysser fingrene for at jeg klarer å holde meg denne gangen her!

Processed with VSCO with f2 preset

Lokal tid Cali: 12.41 PM – Norsk tid 21.41

    1. Jeg er imponert! Å prøve å slutte er ekstremt vanskelig… Jeg prøvde, men endte opp med å vaske i 6.5time… Jeg hadde vasket og ryddet i alle skapene på kjøkkenet, vasket hele leiligheten og begynt å gnikke på vegger. Med en ME-diagnose i tillegg fant jeg egentlig ut at å vaske i 6-7timer ikke var veldig lurt, så jeg måtte krype til snusen igjen, haha.. Lykke til, håper du klarer det denne gangen! 😀

    2. Anonym: Jeg kjøpte med meg mange tårn når jeg dro. Men de selger skruff i de fleste butikkene, også har jeg hørt noen rykter om at det er en butikk som heter snus som skal ligge i West Hollywood.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg