Hva betyr den nye tatoveringen min

Processed with VSCO with f2 preset

Trust issues. Hver gang jeg starter et nytt kapittel i livet mitt tar jeg en ny tatovering. Fordi det er meg. Selvom du legger fortiden din bak deg, betyr det ikke at det ikke vil ta en del av deg i fremtiden. Enten om det former deg, eller får deg til å innse nye ting. Min første var da jeg var 15 eller 16 år i Tyrkia. Navnet mitt “Karianne Vilde” på foten som sikkert noen av dere har fått med dere. Den betyr ganske mangt – men det handler om å klare seg alene. At uansett hvem jeg ender opp med, vil det alltid være meg. Karianne Vilde. 

Min andre var “Shhh..” på pekefingeren min – Den var veldig spontan etter et brudd med min daværende kjæreste. Jeg er nok en av de som er flinke til å velge gutter som holder deg litt tilbake? Det er ikke sikkert de mener det, men det blir alltid at jeg føler at jeg aldri helt kan alt jeg vil. – Tatoveringen var ment som starten på nye nytt. Samtidlig som det var mye endringer som skjedde i livet mitt da. Like etter tok jeg “Love” på den andre fingeren sammen med en venninne. Det er både en vennskapstatovering og en mening. Hun er min eldste venninne. Hun og jeg. Selv om vi ikke er med hverandre hver eneste dag, så vet jeg at jeg alltid kommer til å ha henne i livet mitt for alltid. Den andre meningen med den er at det vil alltid finnes kjærlighet her ute, uansett hvor håpløst det føles.

Nr.4 Tok jeg på skulderen min i 2013 – “Never a failure, always a lesson”. Med en rose rundt som jeg designet. Grunnen til at den fikk plass på skulderen, var fordi jeg skulle huske at hver gang jeg så meg tilbake, skulle jeg huske at det aldri var noe feil, kun en lære. – Only time i look back, it’s to remind myself that it was never a failure, it’s always a lesson. – Lev livet ditt mens du enda kan.

 

Nr.5 “Trust Issues”. Fra alle mine feil og lærdommer, kommer trust issues. For de fleste snakker denne for seg selv – men jeg må lære meg å ikke være så godtroende på hva alle sier til meg. Ikke stol på noen andre enn deg selv. 

 

Processed with VSCO with hb1 preset

 

Siste innlegg