Dette irriterer meg..

Processed with VSCO with f2 preset

 

Man får alltid et elsk og hat forhold til menneskene her nede. Her er det ingen sperrer, hvis noen liker noen her nede – da viser de det virkelig. Ikke den barnslige gå bak ryggen opplegget Norge har. Men de forteller deg hvis de syntes du er pen. Nesten så de lager en rapp på gata, eller tar frem en mic og starter å synge. Ikke tull heller. De viser det på de sykeste måtene, men det er jo selvfølgelig bare koselig. 

De aller fleste av guttene her har gutts nok til å komme bort å spørre om nr, instagram, date eller hva det måtte være. Men jeg husker en fyr kom bort til meg i en butikk jeg hadde gått inn i. Jeg ser han komme i retningen mot meg, så jeg smiler til han – for alle her nede smiler til hverandre, og slår av en prat. Uansett – han kommer bort, begynner nesten og stamme, før han sier “Jeg så deg med en gang du rundet hjørnet inn til 3sth promenade” Vent, jeg er veldig nervøs med det jeg skal si – men, men jeg syntes du var veldig pen – Så jeg ville veldig gjerne at du skulle vite det” – Herregud. Hjertet mitt braste, tenk at noen som var så nervøse likevel turte å komme opp for å si det? Jeg klarer ikke slutte å tenke på hvor tøft det var av han, og hvor uskyldig den stakkars gutten der var. All respect to him. Det skulle vært flere av sånne her i verden. Og nei, da snakker jeg ikke om at man skriver du var sykt pen i en melding på facebook. Lær litt av amerikanerne og bli litt mer gentlemen.

Processed with VSCO with f2 preset
 

Men det var ikke det jeg skulle skrive om – det var de tingene som irriterer meg.

De som kjenner meg, de vet at jeg ikke er så veldig flink til å svare. Jeg svarer gjerne en uke senere, ellers svarer jeg i hodet mitt og kommer på at jeg ikke svarte før en god stund etterpå. De som kjenner meg, de vet. Jeg er bare sånn. Men her nede? Herregud, svarer du ikke innen 30 sekunder etter de har sendt en txt, da får du 500 meldinger på løpende bånd om hvorfor du ikke har svart. De sender smilefjes, spørsmålstegn (gjerne 40 ganger på rad), de sender meldingene på nytt – ja, de SPAMMER. Det er noe av det veeeerste jeg vet om. Jeg overlever hvis en venninne spammer til meg, for det er girlcode. Men når du ikke kjenner meg, eller kjenner meg såååå godt. Glem det. Jeg har blokkert over 13 stk på mobilen. De bruker opp strømmen min, den fordømte mobilen plinger i ett sett og jeg orker ikke skrive en dagbok om livet mitt fordi de lurer så fælt. Kanskje jeg er en dårlig person pga det, men gud a meg.. Jeg hater fortell meg om dagen din, livet ditt og været meld. Meldinger er for å være kort, konkret og bestemt. Kanskje noe shitt chatt når man kjeder seg, men ikke en fordømt roman altså. Men nei, de gir seg ikke. De sender gjerne snap, meldinger, ringer og instagram meldinger hvis du ikke har svart på 1 meld. Jeg blir helt gal av det. 

Så det er både positive og negative ting med de Amerikanske menneskene her nede. Men det at de spammer – det er ikke drømmeidealet for meg. Selvfølgelig, er det noe viktig – så skjønner jeg at det er viktig at man svarer. Men om ubrukelige ting? Kill me..

En annen ting. Det er ikke bare Amerikanere, men generelt alle. IKKE SEND MEG MYSTORY SNAPPENE DINE? ÆHH, som om jeg ønsker å se hele mystoryen din som private snap, for så å måtte se den igjen..? Mystory snapper er generelt ikke private anyways. 

 

Sorry for et klagete innlegg, som sikkert ikke gir noe mening.. Men jeg måtte bare få det ut. 

  1. Haha, må ha litt rotete innlegg av og til! Digger amerikanere jeg, men har ikke skrevet meldinger med de, så vi får se hvordan de er da! Forresten sykt enig med det du skrev om snapchat og story! <3

  2. Har aldri vært i USA, men hadde irritert meg så sykt over det der jeg og haha!!! Hater når folk liksom skal snakke masse på chat. Er jo mye hyggeligere å møtes irl, chat er til å avtale ting, eller sende morsomme ting, eller hvis man kjeder seg. Og det med mystory gjør jo folk her og, har aldri skjønt poenget med å sende meg 5 snaps jeg uansett kan se senere på mystoryen din?? Var det SÅ viktig at jeg så alt det liksom? Skjønner meg ikke på det! Haha. Bra det ikke bare er meg! Håper du koser deg masse der da, og enig i at nordmenn burde lære litt av amerikanerne på å være hyggelige og ikke så reserverte!

  3. Heia Mamma: Ja, viktig med et innlegg uten så veldig mye mål og meninger. Ha ha. Men det å skrive meldinger me de, er helt håpløst.. Der kommer det spam 24/7

  4. Cathrine: Ja, man blir helt fra seg av så mye masing. Jeg ender opp med å slette folk fra snap hvis de spammer så mye der inne.. Klarer bare ikke den random spam-greia..
   Ja, Nordmenn burde dra på kurs elrns.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg