Valgkampen nede i Los Angeles.

Hvordan er det å være i USA, mens valgkampen foregår? Jeg ser jo at det er veldig mange som lurer på hvordan selve stemningen i Los Angeles er timene før den nye presidenten blir valgt. For enkelte tar de det veldig “chill”, mens andre går over stokk og sten. Det er flere som går med det klistermerket på klærne sine der det står “I voted” i dag, for å vise at de har stemt. Det er nesten en skam hvis man ikke gjør det. Alle har også hengt ut flaggene. For oss som er her nede, har egentlig dagene gått rolig, mens jeg har sett flere lagt ut at de sitter foran TV’en hjemme i Norge. Nå som det kun er 20 minutter igjen av avstemningen har flere samlet seg foran TV’ene og venter bare spent på resultatet. Det er jo tidsforskjeller i de forskjellige statene, så folk har fortsatt tid til å stemme, som at LA har 20 minutter igjen, mens de andre har fortsatt 2-3 timer igjen. 

Det var også en skyteepisode her nede i Los Angeles utenfor en valglokale, så Julianne og jeg sitter plantet i sengen med pizza og følger med på valgkampen herfra. Da fordi det er en risiko å stelle seg i en stor folkemasse. Er jo tross alt USA, så stoler ikke på noen. Folk kan bli så gale over disse valgkampene!

Ryktene her nede sies at Hillary mistet endel stemmer da hun sa at hun skulle ta IS. Det gjorde flere av de her nede redde, og gjør at de heller stemmer for Trump. Flere sier også at de heller ikke vil stemme på noen av de, men siden de “må”, stemmer de på Trump, fordi Hilary vil at folk skal betale mer skatt. Noe alle vet USA ikke prioriterer. Aka, de vil ikke gi pengene de tjener til trengende. En fortalte meg at de liker det sånn som det er, enten så jobber man ræva av seg – eller forblir fattig. Sånn er det bare. De som stemmer på Hillary, er de som overhode ikke vil at Trump skal vinne eller at de bare vil ha en kvinne som president for første gang. Det blir en spennende kveld for oss, så det er bare å ta seg god tid, for dette kommer til å bli en laaaang kveld. 

Processed with VSCO with f2 preset

 

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg