Think this means i’m back

 

Processed with VSCO with f2 preset

 

Well.. Dere har jo fått med dere at jeg har vært lite aktiv her på bloggen. Flytting, reising, livet uten internett, mye jobbing, trening og nesten ikke noe søvn.

Jeg kind of lovte dere at det ville bli bedre det sekundet jeg landet i L.A, men det var så utrolig mye som skjedde mens jeg har vært her nede. Dagene har gått i ett, og i skrivende stund sitter jeg i et Casino i Las Vegas. Venter egentlig bare på at tiden skal gå til jeg skal ta taxi til flyplassen. De første dagene bodde jeg på airbnb med flere andre roomies, og slo meg aldri helt til ro, samtidig som det var sykt mye jeg skulle bli med på. Fra jeg landet i L.A første dagen hadde jeg typ sånn 2,5 time på å gjøre meg klar for å feire bursdagen til Julianne. Dagen etterpå var det først å gå rundt i evigheter for å finne noe jeg kunne spise. Da hadde jeg kun spist et halvt pizzastykke hele forrige dagen. Men det å finne frem til noe her nede, når man hverken har rettningssans, eller kjenner til stedet, er det nesten umulig. Gikk rundt og rundt, helt til jeg fant chipotle. – Har faktisk snakket om chiptle flere ganger etter jeg kom hjem fra NYC, så jeg var overlykkelig. 

 

Lost boy i denne byen, eller den byen – da jeg befinner meg i Vegas atm. Men det blir bedre når jeg får slått meg mere til ro med et fast sted å bo, og kan gjøre meg litt bedre kjent. 

Jeg har til og med, etter 6 dager, fått meg americansk nr. Planen var egentlig at det skulle bli det første jeg skulle når jeg hadde gått av flyet, men alt jeg planla i hodet mitt før jeg dro ned hit, endret seg ganske raskt. Det er som om man er i en helt annen verden, og livet du en gang hadde – ikke gjelder lenger. Tidsforskjell og tanken på at det ikke bare er en ferie gjør ting litt annerledes. 

 

For dere som så all den treningen jeg drev meg – ja, jeg skal fortsette! Dere aner ikke hvor mye jeg savner «det sunne livet», så det kommer med en gang jeg finner meg et bra treningssenter og får igjen litt rutiner i livet. Det gir deg så utrolig mye motivasjon til å fortsette når man fikk kjenne på kroppen at man hadde trent hardt. Alt takket min kjære PT Mortensencoaching! Jeg gleder meg masse allerede til å dra det opp igjen.

 

Dette innlegget ble heller ikke postet da jeg hadde planlagt det.. Det er bare noe med at jeg måtte føle meg 100% sikker før jeg kjørte på igjen, kjørte på med alt. Men nå føler jeg meg klar. So, let’s do this Los Angeles. I’m back.

Processed with VSCO with f2 preset

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg