Først gikk puppene

 

Først gikk puppene. Det er nok det alle frykter mest av alt, at puppene skal forsvinne. Jeg husker jeg kun hadde lagt merke til at puppene, men så la jeg før – og etterbildene ved siden av hverandre, det var da jeg la merke til at hele kroppen hadde blitt strammere etter kun 1 uke. Uke 2 med trening begynte jeg å merke at ansiktet ble mindre, deretter fulgte lårene og magen med. Nå er jeg også mer utholden enn hva jeg var første gang jeg plasserte føttene mine inne på treningssenteret. Det er nok mange håpløse sjeler der ute som var akkurat sånn som meg, der man ville ha en bedre kropp, men orket ikke trene eller hadde noe motivasjon. Mye av det er når man ikke klarer å se en forandring. Da vil man føle at det er en alt for lang vei å gå. Hvorfor gidde hvis man aldri vil få en endring? Husker godt hvordan det var, men jeg ga Nichlas en sjanse til å endre mitt tankemønster. Etter vårt første møte var jeg så utrolig gira at jeg kjøpte inn både det ene og det andre. Litt skeptisk var jeg til å kjøpe inn div ting, for det er ofte at hvis man blir for gira, blir man ofte skuffa. Men jeg fikk mat og treningsplanene og begynte raskt å se et lys. Noe med at noen forteller deg hva du skal gjøre, som om du skulle vært et barn som får instruksjoner, hjelper utrolig mye. For du kan ikke bare droppe ut fordi du orker mer! Du kan ikke bare drite i å telle kalorier fordi du har lyst på en kebab, eller ikke løpe av 400 kcal på møllen.

 

Jeg gleder meg til å dra på trening, noe som kanskje kommer som et sjokk for vennene mine, og for meg selv. Men PT’en min Nichlas har virkelig fått meg dit jeg burde være. For ikke å snakke om alle kaloriene man stapper i seg. Vet man hvor vanskelig det er å kvitte seg meg kalorier, vil man innse hvor mye unødvendig det er å stappe i seg. Jeg har vært avhengig av coca cola, samt godteri. Jeg spiste potetgull til frokost, og spiste det jeg ville, når jeg ville. Etter 2 uker med PT har jeg kun drukket noen få cola bokser (1 om dagen går fint, hvis jeg ikke tar noe annet), men jeg har holdt meg helt unna alt godteri og usunn mat. Det har heller ikke fristet. 

Så hvis du vil komme deg igang med trening, sunnere kosthold og få kontroll over livet ditt, da kan jeg med hånden på hjertet anbefale MortensenTraining. Der kan du selv velge hvor lenge, og hva du vil han skal hjelpe deg med. 

Det finnes mange forskjellige PT’er. De som tar et kurs for å ha PT på ryggen, og de som er født til å være det. De som virkelig lever av å vite hvordan kroppen fungerer, hva som er best for deg og hva akkurat du trenger. Gjør du det riktig, vil du se resultater etter litt over 1 uke. 

 

Fikk jo god beskjed om at hviledager er viktig, og de dagene jeg ikke skal trene/ikke rekker, så får jeg helt vondt inni meg. Jeg føler meg 1000 ganger bedre etter en hard økt på SATS, enn de dagene jeg ikke trener.. Jeg hadde ikke klart å få tilbake den treningsgleden uten min personlige trener som gjorde de riktige tingene. 

I’m ready 4 L.A now 😉

  1. For all del Karianne, kjempe flott at du har engasjert deg for å få en sunnere livsstil, det er kjempe bra! Det er overhode ingenting galt med å ønske kroppen sin vel, og behandle den godt. Men la oss være ærlige her, det du skriver angående resultatene dine er høyst usannsynlig. Den kvinnelige kropp bruker ca. 2 uker før den BEGYNNER å forme seg etter din trenings-rutine, og dette gjelder kvinner som har vært i høy aktivitet og drevet med trening før, men eventuelt tatt en pause. Jeg skal ikke drittkaste deg for at du har startet treningen din, men jeg skal drittkaste din påstand om at du har fått en strammere kropp etter én uke med PT.
   For det første, du har silikonpupper. Trening forbrenner fett, noe det er lite av i dine fylte pupper. Fortell meg akkurat hvordan plastikken i din kropp minsket etter én uke med trening. Du forteller om disse bildene du la side om side, men holder bildene tilbake og antar at vi skal tro på dette. Dette er enten sterk placebo eller så burde du besøke en lege om puppene dine virkelig blir mindre.
   Fortsett med treningen din, men dette blir for dumt. Og ligg unna colaen, skaff deg heller sodastream med colasmak om du må.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg