Jeg har fått meg PT

 

Nå skal cali-kroppen komme seg opp og frem. Du finner MortensenCoaching på facebook der han gir tips og råd. Jeg har aldri vært en person som sjekker kalorier eller leser på innholdsfortegnelsen. Jeg har nærmest hater sånne. Men nå sitter jeg her og unngår å spise en pakke med pastiller, for det er tro det eller ei, masse ubrukelige kalorier. Uansett. Jeg har alltid kjedet meg når jeg har dratt på treningssenter, fordi jeg ikke har hatt noe mål eller meninger om det. Men nå som min flinke PT satt opp ett opplegg for meg, så jeg kan ikke gå av tredemøllen før jeg er ferdig med å forbrenne de kaloriene jeg skal, og jeg vet at når jeg er ferdig på mølla så vet jeg hvilke apparater jeg skal på etterpå. 

Han har satt opp matplan og treningsplan for meg, som jeg skal følge fra punkt til prikke. Jeg kjenner at allerede at treningen merkes på kroppen, og at den treningen jeg har fått er riktig for meg. Man kan spørre Nichlas, om råd, eller om man vil ha han som en PT. Nå går jeg ikke lenger rundt på treningssenter utenom å vite hva jeg skal gjøre eller bare surrer rundt. Planen er satt opp konkret og ryddig for meg som ellers bare ville løpt litt på tredemøllen og dratt på MCD etterpå. Nå titter jeg på innholdsfortegnelsen (jeg har blitt en av de), og kjøper kun sunne og gode valg. Jeg dropper også å spise ute de aller fleste gangene, så jeg sparer penger på det også. Jeg velger heller å dra hjem og spise hjemmelaget mat der jeg vet mer konkret kaloriinnholdet. For meg hjalp det veldig å få en person som forteller meg hva jeg skal gjøre, spise og hvordan jeg skal gjøre det. For da er det noe jeg MÅ holde, ikke at jeg kan gi meg i neste benpress som gjør vondt, eller hoppe av mølla fordi jeg er lei. 

Hvis du vil ha en som følger deg opp bør du kontakte Nichlas HER – Der kan du også se videoer der han gir dere tips og råd om alt du lurer på!

Siste innlegg